ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Набиха хубавица преди конкурс за красота в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:35 / 19.06.2015Коментари (15)6098
©
Близо 30 момичета приклещиха 14-годишна девойка в Пловдив, а четири от тях я пребиха и надраха лицето й, за да не може да се яви на престижен световен конкурс за красота. Това съобщи майката на пострадалата тийнейджърка - Надя, пише "Телеграф.

От седмица насам в града под тепетата навсякъде има билбордове на "Miss & Mr. Grand Sea Universe", който ще се проведе на 25 юни. На тях е снимката на Маргрет Аверин, която е една от претендентките за титлата.

Откакто лицето й се вижда навсякъде из Пловдив, девойката започнала да получава заплахи от непознати момичета във Фейсбук. 

"Казваха й, че е грозна, че не трябва да участва и ще си изпати, ако не се откаже. Мислехме си, че е хлапашка работа и не обръщахме внимание", спомни си Надя. 

В сряда следобед обаче Маргрет и нейни приятелки имали среща на детска площадка на метри от Първо РПУ в Пловдив, където често се събирали. Когато девойката пристигнала, там я чакали над 30 момичета. 

"Обградили я от всички страни, за да не избяга. Тя опитала да се защити, но две от тях я хванали здраво", разказа майката. 

Други две започнали да удрят и ритат 14-годишната тийнейджърка в главата и по цялото тяло. Започнали да дерат и лицето й. 

"Крещели й, че правят това, за да не се яви на конкурса. Не спирали да я обиждат, и да й повтарят, че е грозна", сподели още Надя. След като пребили жестоко красавицата, нападателките си тръгнали заедно.

Момичето успяло да се обади на майка си, която веднага отишла в градинката и я взела. 

"Отидохме в болница. Тя си извади медицинско, а след това се прибрахме, защото беше много травмирана, в шок, а и цялата е в отоци и синини", каза майката на Маргрет. Вчера двете са подали и жалба в полицията. Ченгетата са започнали разследване по случая. Междувременно с девойката работи психолог. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Съжалявам , но преди около 25 години това посяхме...., тепърва ще жънем !
+5
 
 
Наистина, доста младичка е, не трябва да пускат момичета под 16 години, според мен. Но както и да е. Как бих реагирал аз ако съм сред организаторите на конкурса? Просто прескачам пловдивския "турнир" на 25.06. ако е част от верига и лишавам от участие пловдивчанките, записали се в следващите кръгове. Какво като сме Пловдив? Що сме си направили попарата вместо с хляб с фашкии, ще си я сърбаме такава
+6
 
 
ами като ги допускат 14 годишни по такива конкурси и още са с лапешки акъл, а зад гърбовете им седят разни батковци и чичковци, които се имат за велики и като ..... да продължавам ли, че май ще навлеза доста на дълбоко в раната която никой не признава и която най-боли
+12
 
 
Ако правилно си спомням,преди няколко години две момичета отново в Кичука удушиха своя съученичка със същия мотив - завист!Както е казано и по-долу - какви деца ще възпитават тези бъдещи майки?!?!
+12
 
 
Тц,тц,тц...Тва момичетата вярно го карат по-тежко пубертета,а съчетан с Фейсбук и типичната женска завист,ето ви резултата. Да събереш 30 себеподобни кухи кифли за да пребиеш момиче само защото е по-красива?!? Сега тия да ги изловят и да ги натъпчат 7 дни в ареста,без телефон и фИЕйсбук!
+16
 
 
Къде са ТВУ-тата и Детските педагогически стай ? Като ги вкарат за един месец да ги посъветват и ще си режат ноктите до дъно да не мислят за драскане.
+12
 
 
..."В сряда следобед обаче Маргрет и нейни приятелки имали среща на детска площадка на метри от Първо РПУ в Пловдив"... Къде са блели служителите, че не са реагирали, щом като драмата се е разиграла под носа им???? А за самата драма - не мога да намеря точните думи, за да я коментирам... Първо - момичета; Второ - само на по 14 години; Трето - тази "кифленска" злоба... Без коментар...
+16
 
 
Боже, толкова много простотия, злоба и агресия на едно място! Дано да ги открият и да се потърси отговорност!
+16
 
 
Поне 10 пъти започвам да пиша този коментар и все не намирам точните думи. А тези пикли, без извинение, един ден ще станат майки. Горкото момиче, дано бързо се отърси от шока.
+15
 
 
ПЛАШИ МЕ МНОГО ВЕЧЕ ТОЗИ НАРОД,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЦИГАНИ ИЛИ БЪЛГАРИ,ЗЛОБАТА И АГРЕСИЯТА ВСЕ ПОВЕЧЕ НАДДЕЛЯВАТ И СТАВА МНОГО СТРАШНО И НЕУПРАВЛЯЕМО.И ЗАКОНИТЕ НИКАКВИ ГИ НЯМА ИЛИ НЕ СЕ СПАЗВАТ.ТЕЖКО И ГОРКО НИ,БОГ ДА НИ ПАЗИ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
Академично гребане и кану-каяк
Тенис от Пловдив и региона
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: