Мъж към дете в Пловдив: Ще ти скъсам главата, майка ти е тъпа ненормалница

Автор: Цвети Тончева
Коментари (13)
13:32 / 26.05.2021
21877
Силно афектиран родител сигнализира Plovdiv24.bg за заплахи и агресия на възрастен към 8-годишния му син. Георги Кръстев изпрати писмо на редакционната ни поща, в което разказва подробно за случая, станал тези дни. 

Кръстев търси свидетел, защото е твърдо решен да заведе дело срещу агресивния мъж, заради който детето му е стресирано и не може да спи.

Ето текста на писмото му, което поместваме без редакторска намеса:

“На 22.05 (събота) следобед 8-годишният ми син преживя изключително грозна случка. "Ще ти скъсам главата, също на майка ти и на баща ти", "майка ти е тъпа ненормалница" - това само част от нещата, които синът ми чува, след като е блъснал по невнимание 2-годишно дете, докато се е люлял на еди от фитнес уредите на откритата фитнес площадка в парка на бул. “Свобода" откъм бул. “Васил Априлов".

Чичото на малкото дете решава, че синът ми го е блъснал нарочно и го привиква при себе си на една от близките пейки, след което с висок и силно агресивен тон започва да го заплашва, обижда и унижава. Точно в този момент съпругата ми заедно с по-малкото ни дете не са били в непосредствена близост и тя дори не е разбрала какво се случва.

По-късно от други хора разбира, че е имало конфликтна ситуация и въпросния господин му се е скарал. Същата вечер синът ни беше силно стресиран и не искаше да говори по никакъв начин за преживяното. Решихме, че е заради скарването и не обърнахме особено внимание на случая. След 2 дни жена ми среща същия господин отново в парка, пита го какво точно се е случило и тогава нещата се изясняват.

Сам си признава за някои неща, другото разбрахме, след като разпитахме детето по-подробно. Вече има подадена жалба в близкото районно управление срещу него, но поради факта, че синът ми заради преживяния шок не си спомня подробности, не може да посочи имало ли е други деца, или възрастни наблизо станали свидетели на случката, не могат да му бъдат повдигнати обвинения.

За това моля, ако някой от читателите на медията ви е станал свидетел на случилото се, да се свърже с мен. Твърдо решен съм да не оставя случая така и въпросния индивид да си понесе последствията!".

За да се свържете с читателя ни, пишете ни на novini@plovdiv24.bg или позвънете на редакционния телефон 0886 598 267.

Виж коментарите (13)

Още по темата (240):
26.03.2024 Отлична новина за детска градина в Пловдив
26.03.2024 Отстраняват нередности след сигнал на Plovdiv24.bg
17.03.2024 В края на май приключва един от най-мащабните проекти в Пловдив
10.03.2024 Сигнал от Пловдив: Кой ще се подпише, че е приел тази мърлящина?
22.02.2024 В "Централен" откриха четири нови детски площадки
20.02.2024 Вижте какво ще има на мястото на бивш ресторант под Бунарджика
Още новини от Новини от Пловдив:
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).