ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мощна западна компания стъпва в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:27 / 18.10.2022Коментари (0)31055
Осем милиона души в около 120 държави вече практикуват хибриден начин на работа в модерни и технологично оборудвани работни пространства, благодарение на глобалния лидер IWG с марки като Regus и Spaces – и тенденцията е в бързо нарастване. Служителите, икономиката и околната среда печелят от това. Водещият световен доставчик на възможности за работно пространство стъпва и на българския пазар и по-точно – в Пловдив.

IWG следва успешна стратегия на растеж за разширяване на мрежата си. Собствениците на имоти, инвеститорите и франчайзополучателите имат възможността да работят с най-големия и утвърден партньор в света в сектора на хибридните работни места. Брандът Regus, заедно с новия си партньор Георги Тотев, разширява Kamenitza Office Park с офис площи от приблизително 500 м².

Нарастващо търсене на хибридни работни решения

Преди 30 години Марк Диксън основава IWG с визия, която води до днешния глобален успех, и определя като остарял класическия работен модел от 9 до 5 с ежедневно пътуване до работното място. Стратегически разположените работни пространства предоставят всички удобства, от които се нуждаят хибридните служители, като частни офиси, зони за съвместна работа и зали за срещи, достъпни с едно докосване на смартфона.

Не само, че хибридната работа е изключително популярна сред служителите, които оценяват значително подобрения баланс между професионалния и личния си живот, но мерките за намаляване на разходите и желанието компаниите да бъдат по-устойчиви предизвикват нарастване на търсенето на хибридни работни места – тенденция, която в момента е във възход и в България. Това е и причината, поради която лидерът на световния пазар IWG продължава да разширява своята мрежа.

IWG си партнира с Георги Тотев, добре познат инвеститор в сферата на хотелиерството, за Kamenitza Park в Пловдив. В офис сградата са разположени барове, ресторанти, магазини и СПА център, което прави местоположението особено атрактивно.

Разширяването на IWG не се ограничава само до България, а е в ход и глобален растеж. Приблизително 1000 нови локации ще бъдат добавени към мрежата през следващата година. С хибридния модел, предлагащ по-ниски разходи, компаниите имат финансовата гъвкавост да инвестират в своите служители и в растежа на бизнеса, а не в сградите, в които работят.

Днешните компании се вслушват в служителите на утрешния ден

По-здравите, балансирани и продуктивни служители постигат повече положителни резултати. Три четвърти от общо 28 000 служители, анкетирани от Cisco в глобално проучване1, потвърждават положителното влияние на хибридната работа върху всички аспекти на емоционалното, финансовото, психическото, физическото и социалното им благополучие. Във време, когато балансът между професионалния и личния живот е един от най-важните стремежи на нашето общество и играе важна роля при избора на работа, много служители обръщат внимание на разстоянието между работното си място и дома. 64% от респондентите твърдят, че са спестили около четири часа седмично чрез намаляване на времето за пътуване и в резултат на това имат чувствително подобрен баланс между професионалния и личния живот, както и значително по-ниски разходи.

Не само служителите печелят. Водещо независимо проучване на Global Workplace Analytics разкрива, че компаниите могат да спестят 000 на служител, който работи в хибриден модел.

Хибридната работа безспорно е работният модел на бъдещето. Започнало от цифровата революция през 70-те години на миналия век и ускорено от климатичната криза и глобалната пандемия, неговото развитие направи големи скокове напред.

"Повече от осем милиона души в 120 държави и различни часови зони в момента заемат хиляди хибридни работни пространства. Това е внушителен брой, който непрекъснато расте. Бизнесът, служителите, местните икономики и, разбира се, околната среда печелят от нарастващото въвеждане на хибридния модел.“ заяви Марк Диксън, глобален изпълнителен директор и основател на IWG.

Гъвкави решения с всеобхватни предимства

Служителите могат да останат близо до домовете си и да подкрепят местните общности и бизнеса, дори когато не работят в огромни търговски сгради, които изискват огромни инвестиции от компаниите. По този начин предградията стават по-оживени – с повече възможности за местните общности и предприятията в сферата на услугите да помогнат за възстановяване на баланса на икономиката.

"Бъдещето на работата вече е тук. И става все по-светло“, казва Марк Диксън. В България компанията иска да разшири обхвата на хибридните работни места и търси нови партньори и инвеститори.

"Това е не само тенденция, това е нов начин на работа, който, убеден съм, ще става още по-разпространен в бъдеще. С IWG като водещ доставчик, открих перфектната инвестиционна възможност“, споделя Георги Тотев, най-новият проектен партньор на IWG.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: