ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Мол Plovdiv Plaza изненадва с нови магазини на големи световни вериги, нов кислороден бар и страхотен ресторант
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:41 / 09.04.2019Коментари (1)12920
Mall Plovdiv Plaza
ул. "Проф. д-р Иван Странски" N5

11 коментара за Mall Plovdiv Plaza
Тук има:
Новият магазин на New Yorker в най-атрактивния мол в града Plovdiv Plaza ще е с внушителната площ от 1400 m2, споделиха от търговския център. Очаква се той да отвори в края на април. Заедно с него за първи път в Пловдив ще стъпи и австрийската верига за обувки HUMANIC. Магазинът, разположен върху 660 m2, е първият обект, който отваря врати в страната от 2012 г. насам и ще очарова с новата си концепция и разнообразието от марки и модели.

Пловдивчани и гостите на града вече имат възможност да се докоснат и до най-новата мода в ароматерапията. В Plovdiv Plaza отвори кислороден бар. Oxygen Bar, който се намира на ниво 2, предлага вдишване на концентриран кислород, съчетан с ароматерапия.

Преди броени дни свой магазин отвори и популярната верига за висококачествен текстил за дома English Home. А най-новите магазини на Sara Pen и Rivas обогатиха многообразието от изискани обувки в търговския център. Финалният щрих за стилния тоалет вече може да се допълни от изисканите модели на Triumph и голямото разнообразие на дамски и детски чорапи, чорапогащи, клинове в различни цветове, дамско и мъжко бельо и бански костюми на GoldenPoint.

Новоотвореният магазин Be My Gift е идеалната спирка за дребни и забавни подаръци по всякакъв повод. А за ценителите на изискания стил на разположение е новият магазин за луксозни часовници и аксесоари Giulian, разположен на ниво 0

С това Plovdiv Plaza официално поставя началото на еуфорията по пазаруването за абитуриентските балове, като гарантира, че всеки ще намери по нещо за себе си от най-новите модни колекции и линии на ZARA, Bershka, Massimo Dutti, H&M, Teodor, DJOIT, Lazarini, Iventi, Sergio Barone, CCC, Massimo Zardi, DOUGLAS, Ives Rocher и Radiant.

"Продължаваме да работим усилено върху разнообразяването на микса от модни марки, стоки за дома и забавления, за да предложим на жителите и гостите на града не просто място за пазаруване, а възможност за прекарване на свободното си време по забавен и вълнуващ начин.“, споделиха от мениджмънта на търговския цеентър.

На 4 април отвори врати и магазинът на полската дискаунт верига РЕРСО. Maгaзинитe РЕРСО пpeдлaгaт дeтcĸи, мъжĸи и дaмcĸи oблeĸлa, бeльo, aĸcecoapи, игpaчĸи, дeĸopaция зa дoмa, дoмaшeн тeĸcтил и дpyги. През април Sport Vision и Flair ще обогатят гамата от спортни стоки в търговския център, а Kompass Shoes и Ipanema ще допълнят многообразието от обувки.

Ресторант "Балкан“ - новото попълнение в зоната за хранене, ще очарова и ще се превърне в любимо място на ценителите на българската национална кухня с изкусителни салати и барбекю на дървени въглища.

Това е втората голяма вълна от нови попълнения в Plovdiv Plaza, като търговската площ на новооткритите обекти надхвърля 4000 m2. Само месец след отварянето си в края на ноември молът разшири асортимента от магазини с над 20 нови дългоочаквани и любими марки.

Plovdiv Plaza ще продължава да разширява броя и вида на обектите, за да предложи на пловдивчани нови изживявания в пазаруването и забавленията. Сред изненадите за модните маниаци в следващите месеци ще бъдат още много любими марки. А дамите ще бъдат изкушени от предложенията на професионалната декоративна козметика на M.A.C.


Още по темата: общо новини по темата: 55
11.11.2023 »
17.02.2022 »
17.11.2021 »
28.04.2021 »
04.08.2020 »
26.06.2020 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Не разбирам какъв е смисълът да се отварят едни и същи магазини във всички молове...Повечето са боклуци, така или иначе, но все пак.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: