Много пиян шофьор хванаха на пловдивска улица

Автор: Васил Динев
Коментари (0)
15:26 / 14.08.2019
6602
Трима пияни шофьори се озоваха в полицейския арест през последното денонощие. След 1 часа днес в районното управление в Асеновград бил отведен 29-годишен, хванат в село Тополово зад волана на лек автомобил "Пежо“ с над 1,2 промила. Към 10,00 часа вчера, на ул. "Ландос“ в Пловдив, патрул на Шесто РУ заловил 44-годишен, който управлявал лек автомобил "Шевролет“ с над 2,4 промила. Часове по-късно, около 18 часа, колегите им от Стамболийски се отзовали на сигнал за катастрофа с материални щети в село Куртово Конаре.

Установено било, че лек автомобил "Опел“ с 18-годишен шофьор се блъснал в паркиран лек автомобил "Фолксваген“. В хода на проверката е констатирано, че момчето е неправоспособно и под въздействие на алкохол 1,5 промила, а колата му била с табели за друго МПС. Срещу нарушителите са образувани бързи производства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).