Младши стажант Теодор Йонов ще изнесе лекция в Регионалния природонаучен музей – Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:38 / 14.12.2021
995
На 18.12.2021 (събота) от 11:00 в зала "Динозаври“ на Регионалния природонаучен музей – Пловдив ще се проведе открита лекция на Теодор Йонов, носещ почетната титла младши стажант към музея вече четири години. Тео е на 13 години и винаги е изумявал публиката на музея с обширните си познания за динозаврите и за природата като цяло. Посетителите ще имат уникалната възможност да научат интересни факти за динозаврите в залата, както и за други представители на гигантските влечуги, населявали нашата планета в минали геологични ери.

Тематичното образователно събитие, както и предколедният творчески конкурс "Ерата на динозаврите“, са част от дълготрайната образователна програма, която ще се развива в новата експозиция. Най-добрите детски рисунки от конкурса, който е активен до 19.12.2021, ще бъдат изложени пред публиката на музея в специално отредено за това пространство в зала "Лотос“, а първите три места ще бъдат отличени с награди.

Напомняме, че в музея се допускат само посетители със зелен сертификат (изключение правят децата до 18 години), а през почивните дни (събота и неделя) в сградата на музея ще има мобилна лаборатория за бързи антигенни тестове на цена от 10 лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Тежко е състоянието на момченцето, което пострада при взрив на га...
255 жилищни, 3 административни и 102 други сгради са започнали да...
Дете е прието в болница в Пловдив с опасност за живота
Нагли циганчета стъжниха живота на пловдивчанка пред КАТ
Бивш общинар: Какво пречи Пловдив да е като Монпелие и да има без...
Пловдивчанка: Такива комплексари със спортни екипи и бръснати гла...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).