Младежи дойдоха в Пловдив, за да се потопят в магията на "Hills of rock", но си тръгнаха разочаровани от нагло отношение

Автор: Георги Кирилов
Коментари (14)
13:11 / 24.07.2022
47759
През последните дни Пловдив беше взривен от уникално преживяване за всички рокаджии. Заради големия брой на желаещите местата в хотелите в Пловдив за тези дни бяха запълнени почти на 100 %. Находчиви собственици на апартаменти решиха да изкарат "бързи пари" без много да си дават зор като предлагат жилищата си на многото желаещи да присъстват на дългоочаквания фестивал. Plovdiv24.bg научи за неприятно изживяване, което са преживели група младежи, решили да се възползват от примамлива оферта. Ето какво гласи публикацията, на която попадна наш репортер:

"Искам да ви разкажа с какво се сблъска синът на моя приятелка, пристигнал в Пловдив за Hills of Rock 2022 в Пловдив със Slipknot, Sabaton, Mercyful Fate & много други...

3 момчетата, едното на 18 г, две на 17, си намират стая под наем чрез сайта alo.bg. В сайта стаята е обявена на 15 лв на човек, а им взимат по 30 на легло. Но това не е проблем - важен е феста и удоволствието. В сряда, на 20.07 се превежда капаро от 200 лв. на името на жена му, Пенка Янкова. (преди това е взето капаро за същите дати, но щял да го върне, защото момичетата били татуирани!).

С хазяина - Емил Цанков имат уговорка като пристигнат в Пловдив да му се обадят, да мине да ги настани и пак да се върне на работа. В четвъртък обаче ги оставя да чакат 5 часа на най-голямата жега. Ок, няма проблем, случва се. Важен е феста!!!

При настаняването Емил Цанков не им казва, че влизането в кухнята е забранено. Момчетата решават да си изперат потните дрехи, и ползват диспенсър за вода, което води до луд скандал и нечовешко каране от страна на хазяина. Той влиза в стаята им, докато те са на феста и прибира дистанционното за климатика.

В тия 40- градусови жеги, момчетата са оставени без климатик, без вентилатор в стая, за която са платили двойно.

За гостите на Пловдив един съвет - пропускайте обявите на Емил Цанков. Рискувате да платите за незнайно какво и да си развалите престоя."

Виж коментарите (14)

Още по темата (10):
25.07.2022 Хазяинът на недоволните младежи с коренно различна версия
25.07.2022 След Хилса: Всички кашляме като тежки пушачи след тези три дни
22.07.2022 Милиони влизат в икономиката на Пловдив заради "Хилс оф Рок"
22.07.2022 "Слипнот" с унищожителен концерт на "Хилс оф рок" в Пловдив
21.07.2022 Едно от най-дългоочакваните музикални събития в Пловдив започна с брутални задръствания и безумни опашки в жегата
16.07.2022 Десетки хиляди рокаджии ще завладеят Пловдив, цените на хотелите скочиха до небесата
Още новини от Новини от Пловдив:
Опасен елемент притесни пловдивчанин
Честват 50 години от създаването на отделението по диализно лечен...
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).