ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Къде сте сега, дами и господа "еколози"? Чувствате ли вина за ранената жена?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:53 / 07.08.2015Коментари (16)6850
© Plovdiv24.bg
На протестите на "еколозите" винаги присъстват и официални представители на социалистите
През последните 4 години шепа самообявили се за еколози работят целенасочено срещу развитието на Пловдив. Те са против много от новите проекти в града.

Въпреки, че нямат никаква представителност сред обществото, те смело се противопоставят на много от новите проекти в града с протести, на които винаги присъстват червени партийни функционери, както можете да видите на снимката.

"Еколозите" протестират само и единствено по команда и скачат само на проекти на местната власт, но си затварят очите и ушите за истинските еко-терористи.

Против са дори и санитарната сеч в града и превръщат в грозен цирк акциите на администрацията срещу изгнилите дървета.

Едно от тези изгнили дървета падна и рани жена днес, както Plovdiv24.bg ви информира.

Къде сте сега, "еколози"? Тежи ли ви на съвестта този инцидент? Ще намерите ли поне капка достойнство в себе си, за да излезете и да се извините? Едва ли! Защото "еколозите" са еколози, колкото и Митрополит Николай не е политически обвързан.

След като най-висшият представител на църквата я е докарал до унизителната функция на евтина предизборна ПР агенцийка, не можем да очакваме много повече от по-ниско разредните служители на същия господар, преоблечени в униформи на еколози.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Интернет трол; Специалист по тролене, дразнене на хора със слаби нерви в интернет; гад мръсна, zakleta maina; ужасен човек, често пиши провокативни коментари, само и само за да гледа как света гори; Не му сА връзвайтИ ;))) ) ) ) )
на 10.08.2015 г.
0
 
 
Еколозите и природозащитниците са такава гнусна и долна паплач, че чак ми се плаче, тва са хора къде... ревем за вниманение, пък да не се убиват животни, пък ядеме месо иначе, пък сме халхабер от природа и условия за живот на видове, пък се обаждаме за секи проект и сяко дръвче и храстче, изобщо тва са хора които е добре да се прибират по лудниците, щото достатъчно други луди има на свобода, че и още сектанти да има :X
+1
 
 
Нали Симеоновата градина до сега беше в ремонт, просто тия дето режат не мислят. Аз се питам къде са журналистите (нямаме такива), как един път не уцелиха виновника, всеки плюе по този дето му е крив, а хората страдат от глупави инциденти. Аз съм виждал как клон на руски пада върху човек, и то сух клон за който никой няма да протестира ако се премахне.
-1
 
 
той господ гледа и еколози и николайчо какви ги осира
0
 
 
Според мен виновникът е Община (като контролен орган)... Апропо, от миналата есен (два пъти писмено и две напомненета по телвфона) чакаме да ни отрежат няколко клона до нашата къща, които вече "надигат" керемидите и здраво "натискат" прозорците. Отговор: "Ще ги отрежцем, в момента имаме много работа по Градината..." Ако, пък, ще ги отрежем сами (предложихме го, като вариант) - глоба! P.S. При последната буря един, слава Богу, малък клон падна върху колата, паркирана във двора,
0
 
 
Разбира се, че тези нямат нищо общо с еколози. Представям си какво чудо ще е ако се започне изграждането на втори гребен канал. Защо въпросните еколози не са протестирали като се е изграждал първия гребен канал или тогава не са били родени въпреки, че между тях има и откровено изглеждащи номенклатурни кадри, или по - скоро тогава е щяло да бъдат смачкани ако надигнат глава. На всички вече е ясно, че това не са никакви еколози, а шепа платени шапшали.
+10
 
 
Въпросните "еколози" и техните ръководители са адвокати или бивши хора в местната власт с отлично познание на закона. При нов строеж, където е изгодно отиват да протестират и да бавят сроковете, които са дали изпълнителите. Съответно да спрат делата, за да могат хората да си продължат работата и да си спазят срока, искат големи суми пари. Това не са еколози, не ги наричайте така. Крият се зад тези каузи, за да гъчат пари. През оная работа им е за природата.
+8
 
 
Тези еколози са шепа дрогирани анархиисти които не си струва и да ги напсуваш
+4
 
 
Проблема не е в дърветата, а в некадърниците от "Паркове и градини"! Прикрито зад мероприятието "Санитарна сеч", се извършва безразборно рязане на дървета и клони. Дори и да имат желание да отстраняват болните и стари и опасни дървета, служителите, а дори и ръководителите нямат нужните познания. Реже се наред, каквото стърчи. В парка, до който живея след такава "санитарна сеч" след сняг или по-силен вятър и дъжд остават купища от паднали клони. Живея тук от 40 год. и такова чудо не е имало! Чист късмет е, че и там не е пострадал никой, засега!
+5
 
 
не този път ще обвинят "паркове и градини", че не са си свършили работата. същото ще стане и ако бездомни помияри нахапят човек. досега няма осъден еколог за възпрепятстване на някаква дейност. в света Гринпийс плащат всяка година милиони долари глоби за акциите си, а в България няма нито един осъден. даже и не се е чуло някой да обвини еколог за нещо което е защитавал.
+13
 
 
КОЙ КРИВ , КОЙ ПРАВ НЕ СЕ ЗНАЕ ??? НО СЕ ПИТАМ АЗ, КАКВА Е РОЛЯТА НА ЕКОЛОЗИТЕ В РАЙОННИТЕ КМЕТСТВА. НЕ ВЛИЗА ЛИ В ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ИМ ПЕРИОДИЧНО ДА ОБИКАЛЯТ РАЙОНИТЕ СИ И ДА НАБЕЛЯЗВАТ ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ДЪРВЕСТНИ ВИДОВЕ НА КОИТО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ САНИТАРНА СЕЧ ??? И ЕДВА СЛЕД ТОВА ДА СЕ РАЗПОРЕДИ КОМИСИЯ ОТ КОМПЕТЕНТНИ ЕКСПЕРТИ В ТАЗИ ОБЛАСТ, КОИТО ДА НАБЕЛЕЖАТ КОИ ДЪРВЕТА ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА НА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ДА СЕ ОТРЕЖАТ И НА КОИ ДЪРВЕТА Е НЕОБХОДИМО , ДА СЕ ИЗВЪРШИ САНИТАРНА СЕЧ - КАТО СЕ ИЗГОТВЯТ НЕОБХОДИМИТЕ ЗА ЦЕЛТА ПРОТОКОЛИ !!! ТАКА ЗА В БЪДЕЩЕ ЩЕ СЕ ИЗБЕГНАТ ПОДОБНИ ПРОТЕСТИ НА ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИ СРЕЩУ ОРГАНИТЕ НА МЕСТНАТА ВЛАСТ В Пловдив , ТЪЙ КАТО ЩЕ ИМА КОМПЕТЕНТНА ЕКСПЕРТИЗА НА СПЕЦИАЛИСТИ В ТАЗИ ОБЛАСТ !!! СЧИТАМ, ЧЕ ЕКОЛОЗИТЕ ОТ РАЙОННИТЕ КМЕТСТВА ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ В РЪЦЕ И ЕЖЕДНЕВНО ДА ОБИКАЛЯТ РАЙОНИТЕ СИ , А НЕ ДА ЧАКАТ НА ГОТОВО - ГРАЖДАНИТЕ ДА ПРОЯВЯВАТ ИНИЦИАТИВА И ГИ ИНФОРМИРАТ !!! ТА НАЛИ ЗА ТОВА , НИЕ ПЛОВДИВСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ ИМ ПОДСИГУРЯВА- МЕ ПРИЧНИ ЗАПЛАТИ КАТО ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ ???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Арести по подозрения в шпионаж за Русия
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: