ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Кметът: Пловдив е пред гражданско неподчинение заради новия софийски боклук
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:14 / 24.09.2010Коментари (48)6570
© Plovdiv24.bg
Гражданско неподчинение ще има в Пловдив, ако нови бали със софийски боклуци тръгнат към пловдивското сметище, това прогнозира кметът на града Славчо Атанасов по повод твърденията за такава възможност, въпреки несъгласието на обществеността в района.

"Пловдив не е боклучарницата на София, градът е приел най много - 300 хил. тона софийски отпадъци", това каза кметът по повод решението на пловдивския общински съвет да обжалва по законен път в съда решението на правителството. Кметът каза още, че цялата тази създала се ситуация вреди и на самите софиянци. Кметовете им от предишните години е трябвало да се справят навреме с проблема.

"София като не може да намери решение, а завода ви за твърди битови отпадъци седи на гола поляна, пратете го в близки до София сметища като Горна малина", заяви още пловдивският кмет.

На въпрос относно евентуалния втори мандат и подкрепата, която му е оказала БСП в лицето на Сергей Станишев, Атанасов отговори, че още не е решил дали ще се кандидатира за втори мандат, а що се отнасяло до подкрепата, той бил поласкан от нея и било нормално кмет, който си вършел добре работата да бъде поддържан от всяка партия.

Запитан отново по темата за подкрепата от БСП и дали тя има нещо общо с Георги Гергов, който е председател на областната структура на БСП в града, Славчо Атанасов отговори, че уважава Гергов, който е един от най-големите бизнесмени в страната, но той поддържал контакти и с други бизнесмени в града и в това нямало нищо лошо.


Още по темата: общо новини по темата: 152
28.11.2013 »
30.11.2012 »
28.11.2012 »
28.11.2012 »
26.11.2012 »
13.11.2012 »
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 24.09.2010 г.
+1
 
 
Когато имаше пари Славчо се правеше на луд и трупаше политически дивиденти - аз няма да зема толкова малко всичко ще си платят. Ама му излезнаха криви сметките, щото направи врътката с комунистите и турците и реши, че е много голям, селянчето. И сега всички ще му берем пловдовете на тоя некадърник - чупени улици, огромни заеми, нищо позитивно в Пловдив за 4 години. Ей това е Славчо - и толкова прости ли ни има, че ще ходим да се хванем като най-големите балами да обвиняваме София, за това, че нашия кмет е абсолютен некадърник, ама АБСОЛЮТЕН. Само някой лумпен като тоя под мене може да се хване на тия приказки...
-1
 
 
Не ми пука ни за кмет,ни за поп,ни за цар,ни за премиер,пука ми за града,в който живея вече повече от 30 години.Ако ония пещерняци си пратят боклука тук,да излизаме с коктейли Молотов,факли,камъни и да ги трепем! Ако трябва и война да почнем,че да се оправи работата и да преместим столицата на България тук,където и е мястото,вместо в онова голямо село!
на 24.09.2010 г.
+1
 
 
Не искаме боклука на шопите. Сами да се оправят.
0
 
 
"кмет , който си върши добре работата ..." ХАХАХА не не това ме разби ... ако той си върши добре работатаа ... майко мила. Софийските боклуци в София , кво ми пука дали кофите са им пълни , кво ми пука на мен за София щом на нея НЕ И ПУКА за Пловдив.... От къде на къде ще ми дреме за софиянци, да си стоят по селата и в столицата ще останат 2 - 3 човека , ето проблема с боклука е разрешен!!!!
+3
 
 
Някъде нещичко да е публикувано, че да видим с очите си черно на бяло дали държавата е превела пари на Пловдив за боклука? Ама без журналистически изхвърляния, моля ви! И да сменим сега Славчо, държавата няма пари. Не се заблуждавайте, че пари има при Дянков! За Бойко е много удобно при това тяхно безпаричие да кима на неудобния за него Славчо! Може ли някой да гарантира, че ако Славчо си даде оставката, парите веднага ще дойдат? Нека да сме реалисти и да не пишем фантастични неща, че били ни превели някакви пари!
+5
 
 
как къде са парите....сега се почва предизборна кампания така че няма да ги видиш :)
+3
 
 
СОФИЯ ВЕЧЕ НИ Е ПРЕВЕЛА 60 МИЛИОНА ЛЕВА. Къде са тези пари, а? Ще ни дадат останалите, когато Главчо Атанасов КАЖЕ КЪДЕ СА ПАРИТЕ, които вече са ни преведени.
+2
 
 
Колко мъка има по света. Бунт....смях....никъв бунт няма да има....Не се връзвайте на политически пропаганди....
на 24.09.2010 г.
+2
 
 
Пловдив трябва да се вдигне на бунт срещу селския боклук Славчо Атанасов. Той е реалния проблем за Пловдив.
-2
 
 
Айде, и аз съм съгласна да се вдигнем цял Пловдив на ''бунт'' срещу този софийски боклук! София си мисли, че само тя диктува правилата, но май-май ще стане така, че Пловдив ще казва какво да прави София-та! Писна ми вече от тази София, така правят, че все едно тя е България- да, ама не!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
Купа на България, сезон 2023/2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: