Изложба за яхти и водни спортове на Пролетния панаир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:14 / 19.12.2007
2477
Изложба за яхти, лодки, водни спортове и екипировка е най-новата проява, която ще бъде включена в рамките на Международния панаир на потребителски стоки и технологии през 2008 година. BOATS&SPORTS EXPO се организира, за да отговори на интереса към един стартиращ бизнес сектор в България и да предложи комплексно обслужване на почитателите на динамичния стил на живот.

На нея ще бъдат показани различни видове лодки и яхти, материали и инструменти за строителство и ремонт на плавателни съдове, мотори, електроника и навигация, оборудване и обзавеждане за яхти, приспособления и екипировка за водни спортове, за риболов и свободно време. Ще се представят и фирми, предлагащи услуги в този модерен бранш - яхтени пристанища, отдаване под наем на яхти, лизинг, обучение, издателска и туроператорска дейност.  Експозициите ще бъдат разположени на централната открита площ между палати 3 и 7 в изложбения комплекс в Пловдив по време на Пролетния панаир от 12 до 17 май 2008 година.

Благотворителен яхтен бал с изложба на художници маринисти е една от паралелните прояви, планирани в рамките на специализираната изложба BOATS&SPORTS EXPO. Подготвят се състезания с джетове и водни ски на Гребния канал, демонстрации на водни колела и клубове по корабомоделизъм на езерото в панаирното градче, ревю на спортни екипи със съдействието и участието на лидери като „Найк", „Адидас", „Пума" и други.

Очакваме BOATS&SPORTS EXPO да стане една от най-атрактивните изложби и да събере посетители специалисти, бизнесмени, любители на пътешествия и водни спортове, хотелиери, както и масова публика, заявяват организаторите от Международен панаир Пловдив. 

За първи път яхти бяха изложени на ПРОЛЕТ 2006, на ПРОЛЕТ 2007 луксозни лодки показаха 8 български фирми, а техните експозиции предизвикаха фурор по време на изложението. Така се роди идеята за най-новата проява на Международен панаир Пловдив, която ще стартира догодина.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Стотици хора навсякъде по центъра на Пловдив, опашки се извиха на...
Лекарите, озовали се първи на "Руски": Един час не можехме да вид...
Излязоха данни за заплатите в Пловдив и областта
Вандали са опетнили красивите мозайки пред ДКЦ-V в "Тракия"
Пловдивчанка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възс...
Арх. Филип Бакалски: Има тежка деформация в баланса на разпредел...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).