Иван Стоянов: Чистим улица "Бузлуджа" по график, но там е пълно с жрици и клошари, които я замърсяват бързо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
14:52 / 05.10.2013
4424
Plovdiv24.bg помогна за решаването на още един проблем в града ни. След публикацията ни днес, от ОП "Чистота" реагираха мигновенно. Ето какво ни изпратиха от там.

Улица "Бузлуджа" е почистена. Това установи спешна проверка на директора на ОП "Чистота" Иван Стоянов след публикацията в Plovdiv24.bg: "Читател: Улица в "Централен" тъне в мръсотия".

Улицата е трета категория и според установените графици се мете веднъж седмично, съобщи Стоянов. Въпреки това, заради специфичните особености - наличието на много клошари и тъй наречените "жрици на любовта", улицата се замърсява твърде бързо с нелицеприятни отпадъци и се чисти още по-често, уточни директорът на общинското предприятие.

Снимките, изпратени от читателя на сайта, са от задния двор на сграда, която е частна собственост. Макар че дейността на ОП "Чистота" обхваща почистването на улици и публични пространства, извънреден екип на фирмата днес почисти и посоченото място.

Иван Стоянов се срещна и разговаря с живеещи на улица "Бузлуджа" граждани и те изразиха своето задоволство от работата на предприятието. В понеделник улицата за пореден път ще бъде основно почистена и измита, увери той.

 

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Пловдив:
Двама млади загинаха след тежко ПТП в Пловдив, други двама берат ...
Временна организация на движението по пловдивски булевард от днес...
Положението с градския транспорт в Пловдив е критично
Пловдивчанин: Добре че жена ми издърпа детето!
Цвета Караянчева в община "Родопи": Имаме амбиция за открито упра...
Загадка от "Кючука": Кой е с предимство?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).