Ивайло Старибратов бе официално представен като кандидат за кмет на Пловдив от ПП/ДБ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
18:07 / 24.09.2023
9516
"Пловдив имаше и момент, когато претърпя развитие и това беше, докато беше културна столица, след това започна един застой, едно успиване и нямаше развитие. През последните години се забелязва липса на управленски и административен капацитет." Това заяви Ивайло Старибратов по време на официалното обявяване на общата му кандидатура за кмет на Пловдив от коалицията "Продължаваме Промяната" - “Демократична България" в Епископската базилика на Филипопол, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Той благодари на присъстващите и лидерите на двете партии, които го издигат и заяви, че приоритетът му е да направи по-добър животът на пловдивчани. Ангажиментите, които поема, са в сферата на градска инфраструктура и дигитализацията, за нормален градски транспорт, светофари, чист град и зелената система, бизнес среда и образование, култура и туризъм.

"Смятам, че ще променим Пловдив и можем да го направим заедно", сподели сред присъстващите още Старибратов.

По време на събитието не бяха представени и кандидатите за районни кметове в града, както беше обявено в анонса.

На събитието присъстваха лидерите на ПП и ДБ - Кирил Петков, Христо Иванов, народните представители Манол Пейков, Никола Минчев и Росен Костурков, както и общински съветници от Пловдив.

"Пловдив е средище на градската култура на българина, пример за политическа култура, град на хора, които могат да направят политически избор. Пловдив заслужава интелигентен знаещ и можещ кмет", заяви Никола Минчев и представи Ивайло Старибратов като човек, който намира отговори на трудните задачи.

"Ивайло Старибратов е общественик преди да стане политик, убеден съм, че той ще е следващият кмет на Пловдив, сподели на свой ред Кирил Петков.

"Пловдив е национална кауза и съдържа възможността да променим цялата страна", коментира Христо Иванов. Всеки град на Балканите може да завижда на Пловдив и Пловдив има този мащаб и потенциал да прави България по-голяма. Ивайло Старибратов е естественият кмет на този град", заключи той.

"Ще се борим за мнозинство в Общинския съвет, където да провеждаме съвместна политика с кмета", каза Веселина Александрова.

Знам, че много хора очакваха аз да съм кандидатът за кмет, но у мен няма и една хилядна неудовлетроверние, че не съм аз кандидатът за кмет. Ивайло е човекът, който може да реализира моите мечти. Трябва да мислим за общественото благо, а не за собствения джоб, заяви Манол Пейков.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
Най-новото археологическо бижу на Пловдив се показа в целия си бл...
Не е "Столипиново", Центърът на Пловдив е, а от ОП "Чистота" подм...
Обрат! Обезщетение от 5 200 евро за Ральо Ралев!
Прокуратурата: Няма установено наличие на алкохол в кръвта на Кри...
Приятел на Кристиан: Трябваше ли по този начин да си научиш урока...
Затворът в Пловдив стана като хотел - бани, кухни, трапезарии


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).