Информационна борса "Искам бебе" на среща в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:30 / 22.12.2007
1039
Днес от 14 часа ще се проведе първата в Пловдив информационна борса „Искам бебе". Срещата ще бъде в зала „Йовов" на х-л Тримонциум. Водещи специалисти в областта на репродуктивната медицина ще предоставят актуална и адекватна информация за лечението на стерилитета. Двойките с репродуктивни проблеми ще имат възможност да получат безплатна консултация и компетентна информация за причините, които водят до проблема „безплодие", както и начините и средствата за лечението му.

Идеята и целта на информационните борси, които се провеждат в страната, е с помощта на дарители да се подпомогнат поне някои от семействата с такива проблеми в града и региона, които са заявили проблема си и присъстват на организирания семинар и консултации. Дарителите се обявяват на пресконференцията, на която присъстват журналисти от всички местни медии, и се отразяват на всички печатни и медиийни материали, оповестяващи събитието. Дарителят сам решава на колко семейства и с каква сума да помогне, като предварително може да огласи изискванията си. Сумата за един опит инвитро е около 4000 - 4500 лв.

Първата в Пловдив информацинна борса по въпросите, свързани с репродуктивните проблеми е организирана от фондация „Искам бебе" и агенция „Парфюм".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Катастрофа между три коли в Пловдив, на място има линейка
Кметът на Пловдив: Няма как да не ти трепне отвътре, рукне ли род...
Брокери: Хора с добри финансови възможности сменят апартамента си...
Разследват имотни измами, свързани с бившия полицай, осъден за уб...
Голям успех за ученици от училище "Вапцаров"
Шофьорка: Стойте далеч от това място!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).