ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Илко поиска от Бойко главата на Тотев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 07.12.2010Коментари (8)6103
© Plovdiv24.bg
Бойко Борисов да уволни областния управител Иван Тотев - това ще иска председателят на Общинския съвет Илко Илиев в изпълнение на взетото с гласовете на 25 съветници на днешната извънредна сесия, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 12 се въздържаха, а 5-има гласуваха против.

Ще бъдат сезирани прокуратурата, Европарламентът, Европейската комисия и Европейската народна партия за допуснати според мнозинството съветници закононарушения във филма на ГЕРБ за предизборната кампания около състоялите си на 31 октомври миналата година частични кметски избори в район "Източен". 

След близо едночасовата прожекция на филма три часа още продължиха бурните дебати по съдържанието му. Извиканите да присъстват Иван Тотев и Петър Петров отказаха да дойдат с мотива, че не са длъжни.

Доц. Павлина Кацарова и Камен Шишманов отново кръстосаха словесни шпаги дали ГЕРБ или ВМРО предаде вота на пловдивчани от последните избори, та БСП влезе във властта през задната врата.

С литературно четене на гърба на пловдивските данъкоплатци сравни излишната според него сесия Георги Колев. "Не вършим ли всички ние същото по време на избори?  Даваме щедри обещания, от които после поне 95% не изпълняваме по обективни или субективни причини. Какво искате - да излъчим един от нас за прокурор? Ние съд ли сме? Имало ли е сигнали за нарушения в онзи изборен ден? Загубилият изборите Яшар Асан е най-потърпевш - ако е имало, той и неговата политическа сила ДПС щяха да заведат дело. Страницата е затворена още тогава", отбеляза той и препоръча на партиите, желаещи да си правят партийна пропаганда, да си свикат кръгли маси, пресконференции или да си напишат декларации.

"Това е фарисейщина. Осъждаме нещо, което правят всички. ГЕРБ не е купувал гласове, не е използвал неразрешени от закона средства. Не е тук мястото да съдим някого. Нямаме това право", подкрепи го Любозар Фратев.

"Господин председателю, да сте жив и здрав. Както винаги е казвал моят мъдър лидер Ахмед Доган, любовта е най-важна... Любов, любов, любов!", включи се с изказване от трибуната и Яшар Асан, според когото хората от неговия етнос вече 20 години се използвали като разменна монета между политиците.

"Не чух нито едно конкретно обвинение. Единственото явно нарушение е свързано с авторските права около филма. Фактът, че сме го направили и го излъчихме, щом бе проявен интерес, доказва, че няма какво да крием", не издържа доц. Кацарова.

Като непочтен подход за дискредитирането на ГЕРБ и няколко души определи развихрилата се кампания около филма писателят Димитър Атанасов. "Повече от ясно е, че този скандал е режисиран. Идеята на сценария е прозрачна - да се удари не само ГЕРБ, а да се удари Иван Тотев и неговата евентуална кандидатура за кмет на Пловдив на изборите догодина. Е, това няма да се случи. И да знаете, че този компромат ще увеличи неговите шансове, защото няма какво да крием и от какво да се срамуваме" подчерта той към края на сесията - след пет поредни неприети предложения за прекратяване на дебата, две от които негови.

"Нека всяка партия филмира следващата си кампания, както ние направихме, тъкмо ще има с какво да се занимава следващият Общински съвет. За пореден път отвратихме избирателите от нас и все по-малко ще ходят да гласуват", заключи Сузана Николова.


Филмът на ГЕРБ за изборите в "Източен" отива в Брюксел


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Тези хора нито срам имат нито достойнство . Цял град им иска оставката а те решили да се правят на чиста вода ненапита .
+1
 
 
Голям е скандалът! Напразно Илко Илиев иска главата на Марко Тотев, след като тя по същество вече е паднала. Нека този филм да бъде за урок на тези, които се самозабравят, и даже своите дивотии показват като УЧЕБНО ПОСОБИЕ! за изборите! Резил, голям резил! А по историята с боклука, когато герберите общински съветници с Марко Тотев са се чудили какво да правят, той взел че отсякъл: "Аз подметките си изтърках да ходя при Дянков да не пуска пари на Пловдив, сега пък ще ги моля за обратното. Няма да стане!". Трябва човек да си затвори очите съвсем, че да говори за отсъствие на някакви нарушения или престъпления! Комбинацията от инфантилизъм със зряла възраст е убийствена, както виждаме от поведението на лидерите на ГЕРБ в Пловдив! Репликите за "скриване" на неудобните няколко конкурента в кауша само докато отминат изборите, ни връщат не просто към Татово време, ами чак до периода 1945-1947г.! И останалите партии не са света вода ненапита! И как хитро са го измислили - филмът няма авторски права и съответно няма как да бъде тиражиран и показван през широката общественост! Ашколсун! - би възкликнал Бай Ганьо за своите внуци от ГЕРБ!
+2
 
 
"Главата му искам, и тази на жена му, и на децата му, и на целия му род, и на добитъка му...", казваше свети Княз Борис Покръстителя преди 1150 години... Бих поправил Георги Колев - в никакъв случай тази филипика на Илко не е литературно, а политическо ПР-четене... Не гледай сламката в чуждото око, а гредата в своето, е казал народът...
+3
 
 
поредното предизборно напразно дърдорене !И какво като Борисов уволни Тотев ?!?! Нищо и половина....Несъстоятелността на ГЕРБ в конкретния случай по какъв начин точно ще санира НЕКАДЪРНОСТТА на ВМРО и компания, че не ми е ясно ?!?!Да се опитваш да извличаш политически позитиви за себе си, от гафовете на конкуренцията е стар, изпитан метод ...Но когато и ти самия си затънал в лайна и червена мъгла, е повече от КОМИЧНО !Така че ако целия Кино-цирк цели елиминиране на Тотев от предстоящите кметски избори, навярно го постигат....и не толкова те, това е "заслуга" изцяло на екипа на Тотев , сред които има октровено некадърни люде .....Като няма да е Тотев следващие кмет на Пловдив, няма да е, това е очевидно вече , защото едва ли ще си направят образцово политическо харакитри,че да го номинират от герб....Но пък....някой друг ще е , но ще е от герб, убеден съм ! НО айде няма нужда от такива кино-циркове....Какво се получава .....Събрали се днеска кухите лейки - бащиците клети общински съветници ....и тръгнали да ми обясняват (особено пък червените боклуци) колко неморално било това , което показва филма .....Е то, бива бива ГОНЬНСУРАТЛЪК ,ама това е все едно циганин да обижда на "мангал" ... Смях и половина ....А госпожата Кацаровата и тя пък съвсем неподготвена се изцепва,че видиш ли щом решили да го покажат на обществеността , значи всичко било ОК?!? Груба грешка, мадам..Това да си покажеш посраните гащи пред обществото, съвсем не означава,че същите не са омирисани ....
+6
 
 
Мисля си, трябва ли на тези общинари да им слушаме простотиите? Отдавна ми е ясно, че нито данъците са отишли по предназначение, нито управлението на Пловдив е такова за каквото гласувах. Така че....майната им на политиците.
+7
 
 
Аз,пък искам главите на Илко и Главчо,ама няма...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Животните на Фокус
Туризъм
Парламентарни избори 2024
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: