ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Илко Илиев: Кметът е прав, всички партии да се обединят около важните за града въпроси
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:25 / 04.10.2010Коментари (10)2398
© Plovdiv24.bg
"Идеята на кмета Атанасов да предложи на всички политически сили в Общинския съвет, както и на тези извън местния парламент и на гражданските организации в Пловдив да застанат зад водещите приоритети за града през следващата година е изключително продуктивна. Само така ще загърбим празното политическо противопоставяне и ще можем да решим реалните проблеми на града," заяви председателят на ОбС Илко Илиев по повод изявление на кмета Славчо Атанасов, че евентуално управленско споразумение би трябвало да бъде предложено на всички политически сили в града.

Според председателя на съветниците това ще бъде лакмус за това кои от партиите искрено желаят да работят за Пловдив, а не за печелене на дивиденти чрез предизборно политизиране.
Илиев посочи като добър пример за единството между политическите централи резултата от днешната среща с пловдивските депутати.

"Независимо от партийните различия, народните представители и общинските съветници бяха категорични, че в името на Пловдив трябва да се направи среща с премиера Борисов, за да получим най-накрая обещаните пари срещу боклука, които при това са ни жизнено необходими в кризата", подчерта Илко Илиев.


Според кмета, всички политически сили в града трябва да се обединят за доброто на Пловдив







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
хаха искат да се обединят за да може после да се сочат с пръст , когато си разпределят вината .
+2
 
 
След преврата на софрата кой каквото свие, това се случва със мандата на БСП и НИЕ.
+1
 
 
Водещият приоритет за Пловдив може да е само един - вън боклуците от властта. Никой нормален човек няма да стане ортак с престъпници, некадърници и крадци, за да съучаства в наглия грабеж на нашия град. Тези мръсници се надяват на сделка, нещо от сорта на "елате при нас, ще има и за вас". От такива като Илко вони на гнилоч от поне един километър. Бих бил ужасно разочарован, ако ГЕРБ "се обедини" с мръсотията, корупцията и едрата организирана престъпност.
+2
 
 
Аааа не мой човек не си познал. Искаш всички партии да се обединят в задълбочаването на разрухата на Пловдив? Надявам се че това няма да стане, защото именно тези които предлагат обединение ни разединиха. Няма нормален човек който да иска да се обедини с глупоста, наивността и простотията Илко.
+1
 
 
Ухахаххахааха ухаухаха ;) май си търсят предтекст да се обединят с БСП ;) сега и Дани Каназирева да вземе да се върне в ГЕРБ..... а Бойко Борисов да подкрепи отново кметУ ;) луд си Илко
+1
 
 
Абе, Илко! Не виждаш ли че срещу управлението на ВМРО-НИЕ (разбирай БСП) има силна опозиция. За какви обединения говориш? Е, обединихте се с БСП. От тук нататък не чакайте подкрепа никаква!
-1
 
 
Тия съвсем ни взеха за канарчета!Никакви обединения - кой каквото си е надробил - това да си сърба!
+6
 
 
Вече не шуми Марица, притихнала, обезличена, даже не прелитат птици над джунглата зелена. Сметището в Цалапица с нежен аромат ни гали и със спомена от Дървеница ни поздравяват столичните бали. Но пък отличиха ни за първенци от Европейския по мръсотия, макар че общинските дейци от скромност този приз го крият. А иначе в градът ни стар се срутват къщи и дувари, но чорбаджията им - виден бесепар, на трихълмието кочина ще прави. И така, тече си днес мандата всекиму според интереса, след преврата на софрата керепира клати феса. А пък кмета след преврата нежничко го галят, ту го пипат из отзад, ту му курец вадят. След преврата на софрата кой каквото свие, това се случва със мандата на БСП и НИЕ.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждането на АМ "Тракия"
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: