ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Хванаха Стойчо от Самоков да лепи грозни обяви в Центъра на Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:34 / 02.08.2012Коментари (18)14769
©
Обяви на същия нарушител има и на кръстовището до Чифте баня
Заради разлепването на обяви по свежо боядисани улични стълбове на 27-годишния Стойчо М. от Самоков беше съставен акт.

"Засилената координация между ОП "Чистота", Общинска полиция и Общинския инспекторат вече дава ефективни резултати срещу нерегламентираното лепене на рекламни материали", коментира директорът на комуналната фирма Иван Стоянов.

Служители на предприятието засякоха нарушителя да лепи обявите за ремонт на покриви върху стълбове на кръстовището между булевардите "Цар Борис ІІІ Обединител" и "Христо Ботев" в 11:10 ч. Само 30 секунди след подадения сигнал, на мястото пристигна съвместен екип на Общинска полиция и Общинския инспекторат, които отведоха Стойчо М. в Общинска полиция, а инспекторите му съставиха акта. Конкретният размер на глобата ще бъде определен от общината.

Иван Стоянов благодари на началника
©
на Общинска полиция Костадин Костов и на директора на Общинския инспекторат Владо Илиев за светкавично оказаното съдействие. 

"Разчитаме глобите да откажат нарушителите да замърсяват града и да се подиграват с труда на нашите служители", отбеляза директорът на "Чистота". 

Той припомни, че екип на фирмата вече за втори път чисти автобусните спирки, които след първото лъскане отново бяха облепени с афиши.


Още по темата: общо новини по темата: 40
18.04.2018 »
20.10.2017 »
02.10.2017 »
20.10.2016 »
07.04.2016 »
06.04.2014 »
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Ама тъпа работа да го еВа - когато се види, има плакати и други рекламни материали по спирки, стълбове и прочие, да се документира това по надлежният ред и после акт за нарушаване на общественият ред примерно и фактура от общината за нерегламентираното използване на рекламни площи. И тоя лепящия мангал - един полицай с него и да си почисти всички стълбове, на които е лепил, защото утре ще налепи още 100 стълба, но когато го хванат, ще каже, че ги е налепил предния път и вече е бил глобен..
0
 
 
... Да се готвят партиите със всичките си незаконно поставен агит-мат'риалчета, които месеци сле дизборите се ветреят из града...
0
 
 
Според мен не е необходимо да хванат човека с рекламните материали на местопрестъплението. Защото това е просто непосилно. На рекламата си има име, адрес или телефон, нека просто полицията да се обърне към тези фирми и да ги глоби яко. Да не се приемат оправдания, че някой друг им е налепил рекламите, защото това си е една нагла лъжа.
+4
 
 
"Компира" не знае ли, че не може да маже където му падне ?
+6
 
 
За такива трябват наистина яки глоби, просто са супер нагли. Преди време изчистихме и боядисахме входната врата на блока... познайте колко време изкара преди да се появят отново реклами, некролози, включително и съобщенията на ВиК! Други още по- нагли пък, си налепили обявите директно вътре в асансьора. Такива наистина заслужават много сериозни глоби, на всичко отгоре са и лесно откриваеми, но общинските служители са много по- заети с това да следят за това, кой пие бира в парка и кой лимонада...
+4
 
 
Къде сме ние като граждани? Много ги виждат тези селски наглеци как лепят където сварят, ама колко са сигнализирали. Всеки чака друг да се заеме с това. Иначе на всички устите са като на хипопотам когато трябва да се обсъжда и критикува дейността ма ОП Чистота.
-1
 
 
голяма мисия са си спретнали наще началници браво браво
+9
 
 
Аре бе, като го извъртят три пъти Стойчо от горно нанадолнище и шефовете му ше се сетят да не лепят лайна по стълбовете. Цървули с цървули, аман верно от тея лайняни реклами. Кърти чисти и минира, чупя евтино прозорци, от пръдня боя правя и т.н. тъпотии - сигурно пак шефове милионери плащат за тея работи.
+8
 
 
По-добре да направят специални места за разлепянето на такива афиши и реклами на чалготеки .. и периодично да се изчистват ..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: