Happy Birthday в ОбС Пловдив за общинска съветничка

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
09:56 / 29.09.2021
2686
Happy Birthday прозвуча в залата на Общинския съвет на Пловдив минути след химна на България и на Пловдив, с които по традиция започват заседанията, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Музикалната интродукция бе поздрав към общинската съветничка от ГЕРБ д-р Иглика Казанджиева, която днес празнува рожден ден. Освен пожелания за здраве и успех, Казанджиева получи огромен красив букет цветя от председателя на ОбС Александър Държиков

Незабавно след това започна деловата работа на съветниците. Темпото беше зададено от председателя, по чието предложение важни точки бяха изтеглени по-напред в дневния ред. По правилник, в началото се слагат неразглеждани и останали от предходни сесии предложения, които за настоящото заседание набъбнаха до 34. Припомняме, че на последните две сесии пропадна обсъждането на имотни сделки. Сега съветниците гласуваха важните точки, свързани със срокове, да се обсъждат по-рано.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
МВР с интересен ход след статията на Plovdiv24.bg за безобразията...
Паркинг на Kaufland в Пловдив става киносалон
Вълна от негодувание заради обява за продажба на къща за 100 000 ...
Доброволец от "Пловдив 112" търси помощ за сина си
Кой е с предимство и защо?
Адвокат от Пловдив: Главчев не е селски кмет, за да подписва това...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).