ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Големи промени в мол "Пловдив", изкушенията се увеличават!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 18.03.2019Коментари (4)25190
През последните две години пазарът за модни и лайфстайл стоки в Пловдив претърпя пълна промяна. Заработиха още два търговски центъра от типа мол и конкуренцията неминуемо се засили. Пловдивчани са все по-ухажвани с изкушенията на модния бизнес от световен мащаб. Да бъдеш първи на пазара често е смятано за привилегия. Но с нея идват и отговорност, и предизвикателства. За да подкрепи избраното за лого "Някои неща се случват само в мол "Пловдив“, мол "Пловдив" е приготвил още 7 нови откривания само за първата половина от годината, един от които е нов и за цялата страна.

В средата на април се очаква да отвори и обект от веригата Pronta. Огромният избор от елегантни и кежуъл чанти, бижута ръчна изработка, шапки, шалове, слънчеви очила и други аксесоари ще затруднят избора и на най-взискателните дами.

В края на април италианската козметична марка Cipria ще отвори своя пръв обект в България именно в мол "Пловдив". Cipria обединяват качество и иновации, разработвайки широка гама от декоративна козметика. Марката залага на био и природни продукти, направени с професионализъм, които не са тествани върху животни. Също в края на април в мол "Пловдив" се завръща българската модна къща Junona.

В началото на юни и юли две нови марки отварят първите си обекти в Пловдив именно в мол "Пловдив". С космополитния си подход към модата, италианският бранд Tezenis осигурява забавна, младежка серия бельо, бански и облекло за жени, мъже и деца, които се стремят да срещнат по най-добрия начин нуждите на младите изискващи потребители.

И не на последно място по важност, в началото на месец юли, към модните изкушения на мола се присъединява любимата модна марка за дрехи и аксесоари на момичета и дами от над 26 страни – ORSAY.

В момента тече пълно реновиране на магазин New Yorker. Немският гигант в световната младежка мода работи и по време на ремонта. В дните около официалното откриване, което ще бъде на 28 март, New Yorker ще предложат ексклузивни предложения за своите клиенти.

В средата на април в мол "Пловдив" ще отвори напълно обновен и на три пъти по-голяма площ от сегашната магазин КРЕО. Феновете на домашния уют ще бъдат изкушени от още по-богат асортимент от интериорни декорации за дома и изискани идеи за подаръци.

Мол "Пловдив" обнови цели десет магазина през есента на 2018 г. Към предложенията на търговския център се присъединиха модните експерти Collective, новите градски любимци District, дрогерии DM, автокозметичен център AutoSpa и магазинът за нестандартни подаръци PEEP. Обекти откриха още новаторските пицарии PizzaLab и познатите по цял свят кафетерии Starbucks. Сред новите откривания в търговския център бяха и напълно реновираните вече наложени като любимци модни магазини – Replay и Fusion, както и абсолютният лидер за развлекателен софтуер в България – Pulsar.


Още по темата: общо новини по темата: 33
25.04.2021 »
23.07.2016 »
01.01.2016 »
01.10.2015 »
12.09.2015 »
11.09.2015 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всичко е ментаци. Няма една сериозна световна марка. Каквото купите , след 1-2 години се скапва или излиза фалшификат. По-добре да идете на руския пазар , поне да не давате пари за нищо.
Предлагам билков чай за регулиране на теглото .
-1
 
 
Добър ден , Мол Пловдив !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: