ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Gipsy 4 Ever" възпламениха пловдивчани на Античния театър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:18 / 03.09.2016Коментари (0)5066
С грандиозен, възпламеняващ концерт, Gipsy 4 Ever откриха на 2 септември вечерта в Античния театър, 12-то издание на Есенния салон на изкуствата в Пловдив. 

Огнените музиканти направиха незабравимо шоу, в което Пабло Рейес и бившите звезди от Джипси Кингс представиха всички хитове на групата, събрани в новия им проект Gipsy 4 Ever, с перфектен звук, визия и глас, съчетани с неповторим темперамент.

Непосредствено преди началото на концерта, заместник-кметът по култура и туризъм Амелия Гешева поздрави присъстващите пловдивчани и гости от името на кмета на Пловдив инж. Иван Тотев, както и от свое име с "добре дошли" в Античния театър. Тя се обърна със специално послание и към всички хора, които точно в същия момент се намират на различни места в града, в които се случва културния живот: на Летния театър на Осмия PolineRoock fest и концерта на Йорн Ланде, в Кукления театър - на премиерата на "Дама Пика" и откриването на 22-рото издание на Международния куклено-театрален фестивал "Двама са малко - трима са много" , на Младежкия хълм на фестивала Shake that Хълм, в галериите, на Главната улица - на концертите и спектаклите от феста TheatAir, в Капана и на още много други места.

"За 12-ти пореден път Пловдив ще бъде сцена! 23 фестивала, стотици събития, в които ще можем да се срещнем със световни имена, но и ще можем да се докоснем до таланта и емоцията, която носят пловдивчани в сърцата си, защото Пловдив е Европейската столица на културата!" 

"Аз вярвам, че в наситената програма през следващите месеци, всеки от вас ще открие онова късче емоция, което ще го направи още по-съпричастен към голямата кауза, която сме си поставили: заедно да покажем, че Пловдив е различният, успешният, незабравимият, обичаният Пловдив!" каза в приветствието си заместник-кметът Амелия Гешева

Възпламеняващата смес от фламенко, поп и румба и виртуозните сола на китара на Gipsy 4 Ever бързо вдигнаха публиката на крака. Представители на различни поколения от деца до възрастни танцуваха непрестанно до края на концерта, а най-разпалените фенове организираха импровизиран дансинг, непосредствено до сцената. 

Пабло Рейес - оригиналният съосновател на групата Джипси Кингс, след над 20 милиона продадени копия и награда "Грами", прави новия си проект Gipsy 4 Ever, в който привлича още двама ключови музиканти от Джипси Кингс - един от най-прославените китарни виртуози - Марио Регис и музикалния ръководител и главен композитор на "Кралете" - басиста Ксавие Падиа. 

Съставът на Gipsy 4 Ever се допълва от Джовани Буче (вокали и китара) - един от най-прославените изпълнители на румба в Южна Франция и Испания и барабаниста Хосе Кортез.

Концертът на Gipsy 4 Ever е част от Есенния салон на изкуствата, който се организира от община Пловдив и партньори. На следващата вечер - 3 септември, емблематичният Иън Андерсън ще представи всички хитове на Jethro Tull, отново на сцената на Античния театър.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Изграждането на АМ "Тракия"
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: