ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Ето резултатите от вчерашната акция на "Икономическа полиция" в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:36 / 11.09.2014Коментари (13)15627
© Plovdiv24.bg
Общо 509 артикула - облекла за възрастни и деца, спортни екипи и аксесоари, са конфискувани от няколко търговски обекта в Пловдив. В хода на проведената вчера акция служители на отдел "Икономическа полиция" извършили проверки в 9 магазина - 6 на територията на квартал "Столипиново", 2 в търговски център на ул. "Брезовско шосе" и един в подлез в центъра на града. 

По време на инспекциите полицаите попаднали на различни дрехи и аксесоари, всички с логото на световноизвестни търговски марки, които били продавани без разрешение на съответните притежатели на патентното право. 

По случая са образувани 9 досъдебни производства срещу неизвестен извършител за престъпление по чл. 172 б от НК. Работата продължава под наблюдението на Районна прокуратура - Пловдив.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Стига показност всекидневни действия трябват нима полицията незнае че от там тръгва дрогата цигарите акцизни и крадени стоки че нито един магазин няма касов апарат идватг избори и пак демонстрации или по лошо някой местен дерибей ги прати че не може да си продова скъпите дънки уж маркове които взема от същото място от където и ромите но продава 20 пъти по скъпо
+1
 
 
Ако тоя дето е поръчал акцията започне всеки ден да ги проверява тия от столипиново. Общината ще напълни хазната за нула време там всичко се продава ,но те го знаят много добре
-2
 
 
верно е 4е са някакви 4ерни но това не ти позволява да пишеш цинаги парцали и така нататака не бади фашист а бади човек вси4ки сме хора но този цявт мойе би са лоши и не грамотни но те ако имат избор мислиш ли 4е ше искат да са на тоя хал !!!!!
-2
 
 
Всичко Мала втасала та до вмирисаните цигански парцали опряхме.
+3
 
 
Има магазини в Пловдив за конфискувани стоки цените на дрехите са високи,а в Столипиново дрехите не са много високи и не му върви на някой стоката и решил да конфискува от циганина,или конфискуваните стоки ще идат на тоя в магазина.Няма известен извършител,акция има хаха глоби няма и стока няма хаха.Доколкото знам че такива магазини конфискувани стоки са на митничар свързани с Пловдивска полиция.Те циганите някои се учат от Българите да крадат,после държавата ни крива.
0
 
 
Извършителя пак неизвестен....Много трудно е да се намери производителя
-1
 
 
Е голяма акция голямо чудо нали са временна столица решили да отчетат малко дейност дет се вика Кво праиш бе майна... ми на ауляк съм и си кибича по копчетата ;)
+2
 
 
Пародия.... там само в един от магазините в търговския център има поне 500 артикула. Само не моя разбера що у наше село "Булгария" ше прайм само пародии, имитацйи и всякакъв вид лъжлива дейност. Не пой ли па веднъж дваж ей така за разнообразие да вземем да свършим една работа като бели хора.
-2
 
 
Проста сметка.Всички засегнати от акцията губят минимални средства(полицията харчи народни пари).Засегнатите спират да плащат на продавачи,не могат да си платят наема отказват колети по спедиторски фирми ''неcпечелилите'' не харчат в наши магазини спира оборота.Носителя на правата за продажбата печели и ходи в Гърция или Турция да си харчи парите или ги изнася в Швейцария.Мисля,че от тази акция най вече губим всички.Някой задавал ли си е въпроса защо в Китай,Турция,Бразилия,Индонезия,Малайзия и т.н. икономиката върви нагоре с много големи темпове и защо въпреки ембаргото северна Корея НЕ Е ЗЛЕ.Много слушкаме там е проблема.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Борба за влияние в Близкия Изток
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: