ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Един от най-известните влогъри идва в Plovdiv Plaza Mall, ще има и безплатни коктейли
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:00 / 08.07.2022Коментари (1)3737
©
Тази събота - 9 юли - влогърката, покорила Youtube, майката на три деца, работещата 24/7 content creator-ка ще представи първата си книга именно в Plovdiv Plaza Mall. Антонет Пепе, която чупи всички рамки ще ни гостува на 9 юли от 16:00 часа, за да ви въведе в своя свят, да разкаже какво я е провокирало да напише първата си творба и да се срещне лично с всеки един. На събитието ще може да закупите книгата, да получите лично послание, да се потопите в моменти от личния свят, да научите за етапите, през които е преминала, за да създаде първата си самостоятелна творба.

Розовият балон се пука с една история за илюзиите и реалността. За "трябва“ и "искам“. За решенията, които взимаме и уроците, които учим. За най-съкровените ни копнежи. За палитрата от събития и емоции, през които минаваме, за да намерим своя път. За розовите балони. Какво се случва обаче, когато те се спукат? Историята зад пседонима Антоанет Пепе.

Антоанета Пепелджийска-Йепсон, по-позната като Антоанет П
©
епе, е родена в София на 9 юни 1990 г. Завършва "Медии и комуникации" в Англия. Там се заражда интересът ѝ към социалните медии, в които след години става един от най-популярните и разпознаваеми инфлуенсъри в България. Антоанет показва голяма част от живота си на своите последователи, но за първи път в книгата "Розовият балон“ споделя неразказвани досега истории от своето минало.

По време на събитието за лятното настроение ще ни съдействат професионалистите в барманство и напитки - Whisky & Gin bar Sandak СандъкЪ с някои от най-популярните си коктейли. Гаро Узунян и Гергана Ангелова ще спретнат някои от най-емблематичните питиета за сезона Rose Valley
©
, Bellini, French 75, Royal G&T. Коктейл-вагончето ще бъде разположено в близост до сцената и в промеждутъка между 16 и 19 часа всички посетители ще могат да се насладят и вземат освежителна напитка.

От 08.07. до 31.08. в Plovdiv Plaza Mall ще можете да си спечелите една от хилядите скреч карти, която да използвате в някой от 50-те обекта, които взимат участие в лятната ни кампания! Пазарувай за 50 или повече лева, регистрирай касовата си бележка на гише информация и изтегли своята скреч карта. Ако печелиш – можеш да я оползотвориш веднага в някой от магазините, които взимат участие.

Той може да бъде използван в обектите Zara, Massimo Dutti, Pull&Bear, Bershka, Oysho , Stradivarius, H&M, IKEA, ADL, Sport Vision, Flair, Intersport, Zlatna Ribka, Grand Optics,  MAC , Radiant, Starbucks, Ciela , English home, Ton bonbon, Luna Park, West café, Pizza Lab , Subway , Zorbas Gyros, Flair, Атлетик фитнес, Triumph, Cropp, House, Sinsay, New Yorker, LC Waikiki, Бисквитената къща, Invoke, Lazarini, Arabian’s secret, Humanic , MIIO , Basta moda , Celebrity Brands , Elisabeth, Мy Silver, позиционирани в търговския център.

Всички обекти, които участват в кампанията, ще бъдат обозначени със стикер на входа им. Заповядайте до урната на централния вход, където ще можете да изпробвате късмета си!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За 1ви път я чувам таз пръдня...и с тия тъпи напъни за интересни имена,още по-тъпо става...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Първа лига, сезон 2023/2024
Удвояват околовръстното на Пловдив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: