ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
EVN спря тока на Рашкови заради неплатени сметки
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:16 / 21.10.2011Коментари (38)8253
© Plovdiv24.bg
Снимка: Архив
След години бездействие държавата най-накрая показа сила. Готови сме да помогнем с бутането на дворците на Рашкови, казаха снощи хората от Катуница по време на поредното мирно шествие до лобните места на Ангел и Павел. Ако трябва, ще си платим за удоволствието да видим как беззаконието се руши, казаха приятелите на двете момчета.

Къщите на Рашкови останаха тъмни снощи. Екип на EVN спря захранването на дворците заради неплатени сметки от август и септември. Рашкови имат краен срок, в който да си платят задълженията. В противен случаи ще бъде заведено дело срещу тях. 

14 констативни акта за незаконно строителство на 6 от жилищните имоти на фамилия Рашкови в с. Катуница е издала Регионалната дирекция за национален строителен контрол в Пловдив. Актовете са за забрана на ползването, за премахване на строежа и за събаряне. Те са издадени на 19 октомври, но сега бяха разлепени по вратите на къщите на Рашкови.

Актовете се отнасят за трите опожарени имота, както и за другите три, които полицията не допусна да бъдат разрушени при ексцесиите в края на септември. В един от тях е живеел Кирил Рашков със съпругата си Костадинка.

Източник: Дарик



Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
НЕ ТОКА ДА МУ СПРАТ!? ЦЯЛ ЖИВОТ НА ТЪМНО В КИЛИЯ МУ Е МАЛКО! НА НЕГО И НА ДРУГИТЕ ЦИГАНИ ОТ СЕМЕЙСТВОТО МУ!!!
+1
 
 
УЧУДВАЩО Е !Нали на сгради без А16 не се издава партида.Кой е издал партида на незаконни имоти?!
0
 
 
Сега виждате ли как нашите управници вървят по стъпките на Кадафи жалко само че това се случва в Европа а потърпевши сме всички
+2
 
 
даа сетиха се кога.. са ще им спрат и водата и ще се мислят за много справедливи да ви *** майката и на ЕВН и на ВиК :@:@:@:
+2
 
 
брей.....голяма новина!!!!!а на мен ми спряха тока, защото закъснях с плащането с 1 ден!!!!
0
 
 
Точно това е начина, ние сме държавата, ние сме ги опълномощили, ние им плащаме заплатите! И ако не се оправим сами, няма кой друг. Демокрацията е това, правото на свобода и ежедневното задължение, да съблюдаваш, да пазиш и да се бориш за това си право. Демокрацията не е константа, слагаш я в държавата и край, береш плодовете..., то си иска поддръжка, копане, плевене, поливане... Те институциите трябва да си вършат работата, за това са създадени, а наш граждански дълг, наша работа е, да съблюдаваме дали го правят и как го правят.
0
 
 
хубаво но не това е начина сами да се оправяме.нали затова е държавата и има упълнумощени....закакво взимат заплати
+1
 
 
А кога ще спрат тока и на останалите задлъжнели мангали?
+1
 
 
Същата история като със димитър христолов... Ботевистите го натириха, след като десет години си прави каквото иска в тая държава и чак тогава разни институции се "сетиха", че той дължи десетки и стотици хиляди левове на тях и българските данъкоплатци и започнаха да вадят фактите на светло. Сега пак будните граждани, превържаници на Ботев и Локомотив Пловдив се намесиха и резултатите се появиха, тоя път след убийство и 20 години на безскрупулни кражби. ДОКОГА това беззаконие!?!?! И кога българският народ ще проумее, че начинът да се изисква от държавата е като се излиза на улицата да се протестира и че е законно и незаменимо право на гражданите да показват недоволството си! Това се нарича демокрация, а не кафенца, мафенца и тръшкане колко било гадно.. Не отричам, че институциите трябва да работят и без обществен натиск, но след като не го правят, защо ние продължаваме да седим!?! Примерът е даден, ето вече два пъти и е факт, че работи. Защо, когато се организира протест срещу явни несправедливости в държавата, хората не се учат него и не излизат повече от 50-100 човека!?
0
 
 
Димитър,въпреки,че често сме на различни мнения този път ще се съглася с теб! Ясно е ,че и тук има врътка,щом EVN веднъж са си затворили очите за нещо ще го направят и за друго!Като нищо ще спрат тока на някоя неизползваема къща,нали трябва да се замажат очите на гражданите.С другите обаче какво правим,а ще ги бутат? А вие граждани вярвате ли ? -по скоро е прах в очите ни
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: