ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Джип със странен номер и намахана дама зад волана вбеси пловдивчанин
Автор: Васил Динев 13:27 / 04.08.2016Коментари (51)26582
© Plovdiv24.bg
Над закона ли са автомобилите с чуждестранна регистрация? Това попита читател на Plovdiv24.bg:

"Здравейте. Напълно подкрепям поставената преди време идея всички чужди автомобили да им бъде налагана такса "вход" в Пловдив. Ситуацията е такава, че градът се напълни с адски много селяни, които ни избиват нас, пловдивчани. 

В тази връзка слагам мой личен опит от 28 юли 2016 г, когато джип с този шантав номер ме изпревари отдясно, каран от префърцунена, намахана и вероятно без грам сиво вещество "кукла". 

Тези номера трябва да бъдат забранени в България и да се кара само с български номера. Аз не съм уверен, че ако този джип направи нарушения, ще бъде хванат от полицията. Докога в България и дори в Пловдив ще продължават селяци със селски номера да ни избиват по улиците, да предприемат рискови маневри, да си спират където искат?".

Репортер на сайта се свърза с ОД МВР Пловдив, откъдето заявиха, че когато дадено МПС е с чужд номер, това не го освобождава от отговорност при извършено нарушение. 







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Изпреварването от дясно се води като задминаване и не е нарушение на правилника :)
0
 
 
Изпреварил от дясно - нарушение?!?! Единственото нарушение, което може да е направено, е да е карано с повече от 50км, но това е масово в града и бих се учудил, ако това е направило впечатление на писали писмото. Друго нарушение не виждам да има, че да се прави някаква драма. Простотията за каране само с български номера въобще не смятам да я коментирам.
0
 
 
Kristiyan Nedev стига си си давал джиповете на мадамите рџ?ѓ
-1
 
 
В градски условия можеш да караш в която лента искаш. Мацката не е сгрешила с нищо! И аз изпреварвам от дясно в градско или проблема е защото е с американски номера !?
Работя за себе си,а щом работя,това е добре !
на 04.08.2016 г.
+5
 
 
"Тези номера трябва да бъдат забранени в България и да се кара само с български номера".??? Е....как ще стане тая работа,все едно аз като пътувам в чужбина - да си оставям колата на границата.Смешни работи.Преди да изкажете мнение малко вкючете и главата да мисли че от тая жега май Ви завират картуните.
+1
 
 
Незнам в града да има скоростна лента..... :D :D :D Кой ви дава книжките бе селяни или си ги купувате с две прасета и едно агне. Да ви сера на шофьорски ви умение. И другото е че,всяка втора гъзарска кола ( както някой селяни се исказват ) е на лизинг,и нали се сещате като неплати 2-3 вноски и айдеееее няма колаааа. Хахаха качва се пак на каручката му с едно мършаво магаренце. Това е научете правилника и тогава правете коментари.
на 04.08.2016 г.
0
 
 
Много примитивно се е изразил пишещия. Кога се запознаха с госпожата, кога я прецени каква е... А и с това обсъждане на колата... Ами нормална кола! Но е факт, че когато карам с 50км, често без мигач ми профучават разни бързащи. С колко ли се движат те?!?
+11
 
 
Гражданино, да ти кажа само, че в града НЯМА СКОРОСТНИ ЛЕНТИ!!! Всеки може да ви минава от дясно или от ляво, стига да не превишава скоростта за града- 50км/час!!! Как не го научиха разни селаяндури това и постоянно светкат на хората, които са в лява лента, защото например ще завиват на ляво? Ясно е ,че има мърди, които карат с 30, но да караш с 60км/ч в града и селянина с Мерцедеса да ти светка, щото е бърз....
0
 
 
"префърцунена" , "намахана" , "без грам сиво вещество" , "кукла" .... хах колко изводи на сляпо за едно изпреварване отдясно. Комплексарщината пак край няма. И какво да се направи сега ,че те изпреварила отдясно куклата ? И както каза ,някой друг , ако беше с кола за 1000 лева дали щеше да те вълнува толкова. Ако започнем да снимаме всички каращи с 40 км в лява лента и всички изпреварващи ги в дясна ... не знам. Ами ако кара с 55 и ще завива на дясно ...а всички в ляво карат с 40 ... направо нов раздел за сайта и всеки да грабва по един фотоапарат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Проблеми с водата в Брестовица
Срути се къща в Стария град
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: