ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Дянков изумен, че в Пловдив не пристигнали пари за боклука
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:21 / 29.09.2010Коментари (19)4561
© Plovdiv24.bg
Напълно изумен бил министър Симеон Дянков, че и след последното обещание в Пловдив още не са дошли никакви пари от сделката със софийския боклук. Това разказа главният секретар на общината Борислав Инчев за 5-минутната си среща с вицепремиера, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Според решението на Министерския съвет от 15 юли, първите 2,8 млн. лв. от предвидените общо за годината 15 млн. лв. трябваше да бъдат преведени най-късно до седмица. Дянков дойде лично тогава под тепетата, за да декларира добрата воля на правителството макар и лека-полека да си изпълни ангажимента.

"Как така не са дошли? Дори в една съседна община изпратихме пари!" - учудил се според разказа на Инчев министърът.

"Да, община Раковски получи 1,1 млн. лв. и даже вече си строи пътя до Шишманци", отговорил му главният секретар.

Запознат със закъснението на превода бил и зам.-министърът Владислав Горанов. Шефът му Дянков разпоредил веднага да проучи защо парите са се забавили и незабавно да бъдат изпратени, това можело да стане за няколко дни, дори само за един.

Министърът уверил Инчев, че до края на годината вероятно щял да бъда преведен още един транш, неуточнявайки точната сума, но не повече от 4 млн. лв., другите дължими пари щели да останат за следващата година.


Дянков изумен, че не са дошли пари в Пловдив от боклука


Още по темата: общо новини по темата: 152
28.11.2013 »
30.11.2012 »
28.11.2012 »
28.11.2012 »
26.11.2012 »
13.11.2012 »
предишна страница [ 1/26 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ооо тоя лаф го знам как така не са пристигнали и аз някой път съм го казвал-нали ти дадох парите бе кво повече искаш :) същата работа и на министъра
0
 
 
Шшшш аз така юркам баламите, ама как така, защо, нали, еи сега ще оправя работата, и ти минава през оная работа, само и само да отмине случят. Господин Дянков, моля ви не се правете на ощипан, ми си го кажете в прав текст, парите няма да ви бъдат изплатени, защото София е под зоркото око на г-н Пожарникаря, и тои не дава и дума да се каже да бъдат засегнати интересите и. Разбирам нуждата да бъдат инвестирани 300млн за ново метро, да бъде вдигнат нов Лувър, и там екстрите, но мама му стара пък, премиер си на цяла България, не само на София, погледни малко страната си и се засрами мръсно ченге долно, никва подкрепа за тая гнида в Пловдив и общините!!!!
0
 
 
Това не са номера от селска вечеринка.Това е опит за висш пилотаж в областта на дипломацията.Или поне се опитва да ни се представи за такъв - ако има кой да се хване на тия номера.Защо този действащ министър не вземе пример от здравния (вече бивш) министър АМ Борисова ?
+4
 
 
По-случаен министър на финансите България не е имала!!!
+3
 
 
Тоя що се прави на ощипан?! Как може министър на финансите да не е наясно с такива нещо, а кой подписва документите за такива преводи.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-2
 
 
Абе коментиращите, много сте зле. Нали не мислите, че работата на министъра е да ходи и, най-образно казано, да пуска платежни в банката? Работата му е да вземе решение и да го подпише, оттам нататък надолу започва изпълнението на решението. Колкото и да не бях съгласен до момента с израза "провинциално мислене" за Пловдив, все повече започвам да го виждам в умовете на коментарищите тук.
+2
 
 
пффф бил изумен, тоя да не си мисли , че ще ни баламосва с приказки от 1001 нощ, представям си следващото му изявление - "ааа ми те са се изгубили по пътя ве".... и тва ми било министър
+2
 
 
Тоя кретен вече се прави на луд.Много добре знае ,че пари няма и затова не искаме боклук повече от София.Превърнаха Пловдив в сметището на София.Пари не дават и в този град всичко замря.
+8
 
 
А защо софийския боклук се плаща с държавни пари? Не е ли редно столична община да плаща за този известен вече боклук, нали тя събира таксите за смет и данъци на софиянци, а не държавата!!! Някой може ли да ми даде смислен отговор?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
Абитуриентски балове 2012
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: