ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Див екшън и арест пред "Тихите баници“ в Кючука
Автор: Георги Василев 10:58 / 22.01.2020Коментари (3)65870
© Google
Двама пияни пловдивчани спретнаха див екшън пред популярните денонощни "Тихи баници“, които се намират на улица "Димитър Талев“ в квартал Кючук Париж, предаде репортер на Plovdiv24.bg. След последвалите обиди, заплахи и арести, единият от нарушителите ще трябва да заплати 200 лева глоба за дребно хулиганство. Санкцията вече е потвърдена от районния съд.

Случката се разиграла около 4:20 часа в неделя. По това време прегладнял служител на пловдивската полиция посетил тихата баничарница, за да закупи храна за себе си и своите колеги. По това време, на опашката пред касата, се намирали двама мъже във видимо нетрезво състояние, които водели спор с продавача на висок тон - изисквали от него незабавно да им даде касова бележка за закупените от тях закуски.

Баничарят им подал фискален бон, като единият от спорещите, видимо раздразнен, се обърнал към гладния полицейски служител, държейки да му бъде обяснено защо не му е издадена навреме касова бележка. Друг чакащ от опашката направил забележка на агресивния мъж, като му казал, че униформеният не носи отговорност за случващото се в търговския обект. Това само провокирало пияния, който започнал да го заплашва на висок тон.

По същото време, пред закусвалнята пристигнал полицейски екип. Виждайки патрулката, нарушителят изрекъл на висок глас към тях думите: " Ето ги и другите ***, пристигат смотаните ***". Като чули това, униформените се приближили до агресивното лице и му поискали личен документ. Това допълнително раздразнило мъжа, който продължил арогантното си поведение и изрекъл спрямо служителите на вътрешното министерство репликите: "Кви сте вие, че ще ви давам личната си карта, тъпи ***, за нищо не ставате. Кви сте вие бе, какво ще ви дам на вас, ****?". Полицейските служители незабавно задържали лицето и го отвели в Първо РУ. Там, самоличността му била установена и му бил написан акт за констатиране проява на дребно хулиганство.

В районното отишли също двама свидетели на непристойното поведение, демонстрирано от нарушителя, които решили да дадат показания във връзка с видяното. Пристигнал и другият пиян мъж - приятел на нарушителя, който бил с него, когато се развил инцидентът пред закусвалнята.

Той се разгневил от факта, двамата са изявили желание да свидетелстват по случая и започнал да заплашва единия, че ще го намери и ще му попречи да свидетелства. След това го нападнал. Чувайки викове, полицейски служител реагирал незабавно, намесил се и прекратил физическата конфронтация. Впоследствие другият нарушител също бил задържан.

Мъжът, който буйствал и обиждал пред баничарницата бил изправен пред съда. Тъй като бил още младеж, а и нямал предходни регистрации за прояви на дребно хулиганство, магистратите преценили, че следва да го глобят с 200 лева.

Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 23.01.2020 г.
0
 
 
Свобода, секс, демокрация – макето споделило с полицаите какво си мисли за МеВеРе. Да не се беше налокало с евтина бира, нямаше да му дойде кураж. А другият абдал, дето посегнал на свидетеля. е още по-готин. Двеста лева... Па много, бееее!
+2
 
 
а другия, който иска да възпрепятства хората да свидетелстват?
+2
 
 
Ми така става, като алкохолът е по-евтин от водата и комплексарите се размножават като хлебарки. Комплексар+алкохол=проблеми=арест... И вместо да го осъдят да полива храсти 2 месеца, те го глобяват 200лв. - 4 шишета водка по-малко ще изпие комплексарят, ще си плати и при следващо напиване, пак ще направи същото, защото знае, че ще си плати и ще е ок.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Женски футбол
Кабинетът "Денков - Габриел"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: