ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Диджей и пазарджиклия се блъснаха на пловдивско кръстовище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 12.08.2015Коментари (19)13409
©
Известен пловдивски диджей и неизвестен пазарджиклия се удариха на кръстовището на ул."Велико Търново" и бул."Руски". Причината е неспазване на предимство.

На това кръстовище доста шофьори се оплакват, че не могат да преценят кой е с предимство и кой не - когато навлязат в средата на кръстовището и искат да направят ляв завой.

Участниците в ПТП-то предпочетоха да не викат КАТ, а да уредят конфликта по между си - мирно и тихо.



Източник: ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
"На това кръстовище доста шофьори се оплакват, че не могат да преценят кой е с предимство и кой не - когато навлязат в средата на кръстовището и искат да направят ляв завой. " Кои са тези много шофьори бре ??? Вземете им книжките моля! Влизаш в кръстовище и то за ляв завой и се чудиш, кой е с предимство ????????? Или явно има нов закон - Влезеш ли в кръстовището си с предимство, нещо като кръговото движение .....
+2
 
 
Вчера една лелка с голямо БМВ 5-ица тръгва на светофара на ул Мария Луиза с бул Източен по посока Св. Петка. Имаме 4 ленти -> една за ляв, една за десен и две за направо. След кръстовището булевардът се сътои от 3 ленти, като едната е вечно заета от паркирали коли. Лелката тръгва от лявата лента, преднзаначена за направо, сече кръстовището и направо в дясна лента!!!! Аз идвам отзад и съм хванал зеленото в движение... Бе гледам я гледам я.... КАто кораб - продължава си. Дадох газ за да не обърша паркиралите коли и свирнах настоятелно за да се усети кво става (не знам още лелка ли е или мутра вътре). 300м по-надолу спирамза банката. Спира до мен так че да не мога изляза, но е и по средата на булеварда и ми казва че съм нямал срам и както съм и свирнал ако се уплашила била и била свила рязко наляво дали съм знаел аз какво щяло да стане? НЕ прие фактът, че не спазва лентите и ме засича. Защото това другари е засичане. Ако пусне мигач, че се прибира вдясно аз съм длъжен да я пусна. Но не!!! НЕ тя ме била засякла, защото от лява лента за направо влиза в дясна лента за направо, напротив.... АЗ съм я засякъл и съм искал да я убия, защото минавам през кръстовище напускайки дясна лента за направо и влизайки отново в дясна лента за направо след кръстовището. Викам й : Госпожо (тя ми говори на ТИ естествено), хайде да се върнем заедно за да видите вие как минахте и дали това е праявилно. СРАМА НЯМАШ, ми вика. Викам на светофара като чакаше колко ленти имаше? Вие откъде тръгнахте и къде отидохте? Тук в този сайт трябва да се направи една такава РУБРИКА. Всеки пловдивчанин, да праща подобни казуси и да се дава точен отговор как трябва на въпросното място да се кара. Ама не като обратния завой до Авксентий Велешки, да ми питате ояден КАТ-аджийски "спец", а ще питате този, който е отговорен за организацията на транспорта - Шефа на ОП "Организация и контрол на транспорта" . Защото колкото да пищшете за хасковлии, пазарджишките олигофрени, смолянските рейсъри и старозагорските първобитни, истината е, че грубите нарушения и причинителите на трафик са пловдивчани, които умишлено гледат да прецакат другия, не познават ЗзДП, сърдят се, че си ги изпреварил, гледат лошо, не дават път в натоварен трафик - ТОВА НАПРИМЕР Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗАКОН, хора! - ако чакаш в колона и има кола, искаща да се включи в движението от път без предимство, водачът е длъжен да го пропусне за да се включи безопасно в трафика!!!!! Вижте ни кръстовищата бе!!!! Тръгва от лява лента и отива в дясна вече след светофара... Алоооооу!? КВо правиш бе? Или Както бакшиша на Сточна гара посока Асеновград кара от лента за ляв завой направо и после ми вика: Нали знаеш, че тук така се минава?!?!??!?!?!?!? Кво значи тва бе бакшиш? Писна ми, честно.
Интернет трол; Специалист по тролене, дразнене на хора със слаби нерви в интернет; гад мръсна, zakleta maina; ужасен човек, често пиши провокативни коментари, само и само за да гледа как света гори; Не му сА връзвайтИ ;))) ) ) ) )
на 13.08.2015 г.
+1
 
 
Най-големият ужас за пловдивските шофьори това е СТРАХ (СТ, РА, Х)
+1
 
 
Тези пазарджиклий защо не си шофират в Пазарджик
+5
 
 
"Известен пловдивски диджей и неизвестен пазарджиклия" - това се казва локален шивинизъм :D
+1
 
 
Остава и някой от Хюстън да се появи и картинката ще е пълна!
ВСЕ ОЩЕ МЕЧТАЯ!
+1
 
 
ПАЗАРДЖИКЛИЯ-ШОФЬОР...ТОВА Е НАЙ-НОВИЯТ ВИЦ!!!ТЕЗИ ГЛАВОЦИ ИМАТ САМО ВАКУУМ В ГЛАВИТЕ, ТЕ СИ ИМАТ СВОДНИЦИ, ДРОГ-ДИЛЪРИ, ПРОСТИТУТКИ, КАЗИНА...И ВЕРИГИ "НАГЪЗИНИ", ОПААА МАГАЗИНИ.КУХИ СА КАТО ХРАЛУПИ И ДОСТА НЕЩАСТНИ...ЖИВЕЯТ МЕЖДУ ПЛОВДИВ И СОФИЯ!"БАРОВЦИ" СЪС "СУПЕР КОЛИ", КОИТО ВЗЕМАТ 5 КИНТА ОТ НА МАМА ПОРТМОНЕТО ЗА КАФЕ И КОЛА...
+5
 
 
Хахахаха хахахаха хахахаха пълен БОМ БОК са тея ЛЕВАЦИ от Пазарджик.
+5
 
 
в пазарджик няма неизвестни личности, моля за корекция!
+1
 
 
Те доста шофьори не могат да определят кога са с предимство на доста места и за това повечето приемат, че те са с предимство, особено идващите от градове, които имат по 2-3 улици с 1 кръстовище и светофар, работещ само на големи празници и то само във високосна година.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: