ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Деси опипвал пловдивчанка, проверявал я за дрога
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:49 / 06.02.2016Коментари (16)5845
© Plovdiv24.bg
Скандалният Десислав Велков, по-известен с прякора Деси от Пелово, опипвал млади пловдивчанки, отишли в офиса му да търсят работа, под претекст, че ги проверява за дрога. 

Това става ясно от обвинителния акт на районната прокуратура срещу самозвания екстрасенс, който акт е внесен в съда за насрочване на дата на процеса.

Това няма да е първо дело срещу Деси от Пелово, който до момента е съден 15 пъти и наскоро излязъл от затвора след поредната изтърпяна присъда. 

В Пловдив той наел офис и пуснал обяви, че търси момичета за работа като телефонни операторки, секретарки и момичета за реклама. На обявата му се вързали три млади жени. 

Първата вкарал в една от стаите и й казал, че веднага може да започне работа, след което започнал така силно да й мачка ушите, че момичето се разпищяло от болка.

Втората кандидатка за работа настанил при първата и процедурата се повторила. Когато в офиса отишла третата девойка, я настанил в хола. Първо я разпитал дали има навършени 18 години. 

Когато тя му потвърдила и му казала, че е студентка, започнал да я разпитва какво мисли за секса, за любовта, с колко мъже е имала полови контакти. След това започнал да й бърка в джобовете на дънките и да я опипва, а накрая й бръкнал и в сутиена. 

Момичето се съпротивлявало, но Деси й заявил, че прави проверка за наркотици. Дърпал й ушите силно, каквото сторил и с другите две момичета.

По време на мерките си за неотклонение Деси от Пелово се оправда, че е невинен, защото само е стимулирал точките на момичетата, за да им свали стреса и напрежението. Той бе задържан, след като момичето, с което е блудствал, подало сигнал в полицията. Делото срещу него предстои да бъде насрочено.


Източник: Агенция "Монитор"


Още по темата: общо новини по темата: 10
12.09.2023 »
20.12.2016 »
22.10.2016 »
19.04.2016 »
10.03.2016 »
23.10.2015 »
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
с .. . с. с.с .с с. с.с
-1
 
 
Ако го барна Деси от Пелово,.. ша ми стане Десислава от Скопелово. Цървул. смао да ми падне ушите му ша ги зашия на тила му.
-2
 
 
Ти си бил голям СЛАДУР -СЕЛЕНДУР- МЕН ЛОКО фен
+3
 
 
Тези момичета/жени,нямат ли бащи,братя,съпрузи и гаджета? Как за толкова годни не се намери един мъж,който да го вкара в инвалидна количка този индивид?
-5
 
 
АБЕ ТЕ СА СЕЛИАНКИ БЕ КЛИМ4О,БРАТИАТА ИМ КОПАИАТ КАРТОФИ,А БА6ТИТЕ ИМ ПАСАТ ОВТСЕТЕ...КВО О4АКВА6 ДА СТАНЕ...ИСТИНСКИТЕ МАИНИ ЛИ ДА ГИ СПАСИАТ,А???
+3
 
 
На тоя изрод кога ше му спрат тока централно?!
+6
 
 
Не! Това не може да е истина! Тоя го въртите по вестници и ТВ от поне 15 години и все едно и също! Толкова ли няма как да го вкарат в затвора, като е такъв урод? А ако не го вкарват, толкова ли няма един баща, съпруг, брат на тези опипваните дето да му оправи кривия помашки сурат? Като се спъне и си счупи двете ръце на по 3-4 места и после пак и ако не разбере защо, още един път за последно и мисля, че няма да му се "опипва" вече? Но всичкото това безсилие е срамно и за държавата и за мъжете в нея!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: