Читателка: Огромна несправедливост на празника на децата!

Автор: Мария Морунова
Коментари (1)
10:05 / 07.06.2015
4291
Читателка на Plovdiv24.bg се оплака от несправедливост на празника на децата, организиран на Гребната база в неделя на 31 май:

"Здравейте. Пиша Ви веднага след като си тръгнахме от организирания от община Пловдив детски празник на Гребната база. Случи се една огромна несправедливост, която разплака всички най-малки участници в конкурса за детска рисунка, а именно участниците от детските градини. Цитирам Ви част от писмото, изпратено от г-жа Донка Щилянова до всички общински ЦДГ, ОДЗ и ЦДГ, както е написано и в писмото.

Та: "Рисуване: рисунките са на спортна тема за деца от детските градини. Трябва да бъдат подготвени предварително и подписани с име, фамилия, години и име на детската градина. Носят се в деня на спортния празник, предават се на организаторите, които ги залепват на лицевата част на кулата. Участниците ще бъдат наградени с медали."

Това гласеше частта от писмото, касаещо рисунките. Направихме всичко, което се изискваше и в трепет детето ми очакваше мига на награждаването. Тя предварително знаеше, че се бори за медал, от една седмица го повтаря и с огромно желание нарисува рисунката си, като всеки ден добавяше по нещо, за да спечели златия медал.

Да, ама не! Награждаването започна с първа група - деца първи клас, продължи с деца четвърти и после до седми клас, ако не се лъжа. Наградени бяха деца от училищата и до там. Тогава, мислейки че нашите най-малки участници са последни, ние попитахме ами нашите деца? Отговорът  беше, че на децата от градините не дават медали и те не се борят за такива.

И резултатът - десетки разплакани ангелчета в най-хубавия за тях ден! А родителите се оказахме в техните очи лъжци, защото сме ги излъгали, че ще има медали! Представете си чувствата на малките дечица, а представете си и нашите!!!

Искам официално извинение от въпросната госпожа и някой да поеме отговорност за тази отвратителна история! Как сега децата да ни вярват? Как да имат желание и хъс да участват пак в състезания за медали?"

Сигналът е предаден на организаторите и очакваме техния отговор.

Виж коментарите (1)

Още по темата (277):
02.06.2023 БСП Пловдив зарадва стотици деца за 1 юни
01.06.2023 Роден секссимвол показа снимка от детството
01.06.2023 Деца и родители размениха ролите си и празнуваха заедно в ДГ
"Мирослава"
01.06.2023 Лили Иванова показа снимка от детските си години и поздрави малчуганите
01.06.2023 Страхотен празник за децата в район "Източен"
01.06.2023 Артист каза кога и как се зараждат най-гениалните детски идеи
Още новини от Новини от Пловдив:
Справедливост застигна шофьор на автобус в Пловдив
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).