ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Пробутаха ми мухлясало сирене, което не става и за кучетата!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:26 / 03.09.2012Коментари (44)8710
Здравейте! Предоставям Ви снимки на синьо сирене "Dambert", което закупих на промоция от магазин "Кауфланд" в Пловдив във вторник, 28 август. На пръв поглед всичко изглежда нормално, етикетът дава информация, че сиренето е опаковано на 27 август и трябва да се изконсумира до 10 дни след тази дата, пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg Момчил Стоянов.

След разопаковането обаче лъсва грозната истина за това, което са ми пробутали. Много добре личи развалената част, която е хванала мухъл, но не поради това, че такъв е сортът на сиренето, ами защото то вече е развалено и не става за храна дори на уличните кучета. Освен това от персонала на "Кауфланд" са забравили да махнат оригиналния френски етикет, който също се показа чак след разопаковането и на който ясно личи докога е трябвало да бъде изконсумирано парчето - до 12 август. Сиренето се оказа твърде "отлежало".

Естествено, парчето сирене бе върнато в магазина, от който беше закупено, а парите ни бяха възстановени. Обяснение обаче не получихме, а само мълчанието и празните погледи на няколко от служителките на магазина.

За информация сиренето бе в промоция до вчера, 2-ри септември.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Осъди ги, не само да ти върнат парите, но и да те компенсират подобаващо! Това с датите си е измама, наказуема!
+2
 
 
Е как да не пазаруваме от чуждите вериги магазини , като българите винаги сме били чуждопоклоннически народ и винаги гледаме скиптично на българското и залагаме на чуждото като си мислим ,че предлага качество, но нещата са относителни де..
+2
 
 
Снимките в галерията показват,че прозрачната опаковка е само за предната част,където сиренето изглежда годно за ядене.Самото сирене е опаковано на 27-ми август в България,а френският оригинален етикет(забравен от персонала),който лъсна след отварянето у дома,ясно гласи,че продуктът е годен за ядене до 10-ти август.
-2
 
 
Извинявайте само да попитам, как през прозрачната опаковка не видяхте, че сиренето е мухлясало? И наистина ли като го режат на по-малки разфасовки, му оставят частично друга опаковка? Който не му харесва, да не си купува от там. И аз съм си купувала мухлясали продукти точно от такива малки магазини, но там ти казват - да си гледал и не ти връщат парите. Когато годността им изтича - цената си остава същата, докато в Кауфланд ти ги продават поне на 50%. Всеки сам си решава от къде да пазарува. За сведение -точно тази седмица е пълно със супер изгодни оферти и всеки пазарува само от там... Истината е, че навсякъде качеството е едно и също, но хората с по-малко пари чисто и просто си спестяват парички от това. И от пазара си купуваш плодове почти развалени на цени, 3 пъти по-скъпи от същото качество в Кауфланд...
+6
 
 
преди 2 месеца закупих една скромна въдица за скромната цена от 10 лева .. на 4-тото замятане с 2 грама перо въдицата изпука , на 7-мото 8-то ми остана в ръцете счупена на две .. ДАС КАУФЛАНД .. за 10 лева да бях взел 7,8 пържоли да ги опечем на язовира отколкото кауфландските боклуци .. КОЙ ПУСКА ИЗОБЩО НА НАШИЯ ПАЗАР ТОЛКОЗ БОКЛУЦИ .. боклуците на кауфланд и лидл край нямат ..
+2
 
 
А вие как купувате на 28.08. сирене,което е опаковано на 27.08. във Франция (нали там трябва да е опаковано,все пак не е бяло саламурено нали)
+3
 
 
Каквото и да си говорим, Кауфланд си остава без конкуренция пред останалите вериги.
-1
 
 
отивайj и го върни.6те ти върнат парите . послу6айме
+7
 
 
Лексито и Триумфа са много по напред по качество на стоките,цени и обслужване.Донякъде и Сани където е останало де,а за другите кауфланди,пеДимаркет,особенно лидл изобщо не си струва да се коментира.
+5
 
 
Т-маркет срещу поликлиниката в Тракия приключи.Помещението е освободено.Май остана само Триумф.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Природни стихии
Катастрофи в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: