Читател: Превърнаха Градската градина в рали писта!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
10:22 / 13.10.2012
7053
Чрез имейла на Plovdiv24.bg недоволен пловдивчанин изпрати своето мнение, обект на което са шофьори на ОП "Паркове и градини", които карали с прекалено висока скорост в Цар Симеоновата градина и по този начин създавали опасност за хората в парка. Публикуваме сигнала без никаква редакторска намеса, надявайки се отговорните фактори да проверят има ли действително такива нарушения и да санкционират евентуалните виновници за това:

Здравейте! Казвам се Ангел Ангелов. Много често ходя в Градската градина и се разхождам с приятели, а след това сядаме на някоя пейка да си починем. Но напоследък забелязвам нещо изключително противно, което ме дразни много и искам да се обърна към вас. Миналата седмица (на 05/10/2012, петък), когато най-спокойно си стояхме с приятел на една пейка, разположена на една от алеите, които излизат на ул. "Филип Македонски", в 13:45 ч. покрай нас профуча камион на ОП "Паркове и Градини" с ненормална скорост.

Освен че вдигна изключително много прах, на същата алея имаше майки с колички и техните деца, които се разхождаха спокойно по алеята. А камионът съвсем спокойно си профуча покрай всички нас! Дори не намали! Това на какво прилича! И най-арогантното е, че водачът на този камион си правеше постоянно кръгчета през Градината и товарът, който носеше, си стоеше отзад на ремаркето! Българската селяния и простотия е нещо уникално! Човек иска да си почине малко, отива в Градината и изведнъж отнякъде профучава някой тъп селянин и с бясна скорост минава покрай теб! Не плащам данъци, за да може парите ми да отиват, за да може някой си клоун да си прави кръгчета из Градската! 

Цар Симеоновата градина не е селска нива, ние не сме чували с картофи! Как ще станем Европейска столица на културата, като се получават такива неща?! Регистрационният номер на камиона е РВ 9038 ВМ. Същата ситуация се повтори и вчера (12/10/2012) в 15:40 ч., когато покрай мен отново профуча камион с рег. номер РВ 3367 ВС и 15 минути по-късно отново профуча багер с рег. номер РВ 9467 ЕМ, който за малко не отнесе едно дете! Градската градина е място за отдих, а не рали писта за безотговорните шофьори на ОП "Паркове и градини"!

Моля, вземете под внимание моето оплакване. Знам, че сте сериозни хора, взимате под внимание такива въпроси и действате според закона. Всеки пловдивчанин иска нашият град да бъде едно сигурно и спокойно място, а не рали писта!


Виж коментарите (18)

Още по темата (31):
26.10.2012 Кокала нападна пак Марешки: Той е никой във футбола. Неговата дума пет пари не струва
24.10.2012 Кокала: В нито един момент не съжалявам, че бях на "Лаута"
21.10.2012 Марешки се среща с феновете днес след мача
20.10.2012 Бонев става спортен директор на Локо
19.10.2012 Узунов не напусна, излезе в отпуска
19.10.2012 Чечо се явява на поправителен изпит
Още новини от Новини от Пловдив:
Патрулка не спря на "Стоп", пострадаха полицайка и шофьорка
Отбелязаха 50 години от създаването на отделението по диализно ле...
След статия на Plovdiv24.bg премахнаха грозни и незаконни реклами...
Много грозна история с възрастна жена пред "Кауфланд"
Проверяват изба "Дядо Пламен" за фалшив алкохол
Свържете се с най-добрите професионалисти в Пловдив - Представяме...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).