ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
"Чистота" събира по-късно боклука в "Южен" заради сигнали на граждани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:36 / 13.06.2012Коментари (13)5319
© Plovdiv24.bg
От днес в продължение на седмица ОП "Чистота" променя експериментално часовете за сметосъбиране в район "Южен".

Вместо в 3:30 ч., както досега, сметовозите ще потеглят по маршрутните си разписания в 9 ч. и ще работят до 19 ч. Експериментът се прави заради сигнали на граждани, че твърде ранното сметосъбиране нарушава нощното им спокойствие.

От общинското предприятие очакват мнението и коментарите на пловдивчани за предприетата пробна промяна на имейл tchistota.plov@abv.bg или на сайта http://www.chistota-plovdiv.com/.

Припомняме, че преди броени дни Plovdiv24.bg публикува материала Пловдивчани: Служители на "Чистота" вдигат голям шум рано сутрин!, в който читател се оплакваше от шума, който се вдига от служители на ОП "Чистота" в малките часове на денонощието.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Браво на господин Стоянов! Преди 5 минути вдигнаха боклука, и то разбрах, само защото видях! Значи можело и тихо! Истината е, че откакто писах тук в събота, повече не съм чула кога се събира боклука. Още веднъж браво за навременната и адекватна реакция!
-2
 
 
На ул. "Иван Вазов" минават 5.30. Няма начин да не се събуди човек. Много е неприятно, защото тогава се спи "най-сладко" и след това няма заспиване до времето за ставане за работа. Според мен е по-добър вариантът да се минава вечер след 19-20 часа.
-2
 
 
аве то да се събере всичкия боклук в Кичука ще трябва да се намесва ДядоБожи.....да си събира вересиите
+1
 
 
Дано и при нас променят часовете, много е неприятно и стряскащо това крещене и стържене на кофите и блъскането им в оградата!
+6
 
 
А ако минават да събират боклука между 20-24 часа дали ще е проблем???Моето мнение е за този часови пояс!Хората са си по къщите и ядът,пият и гледат ТВ!
+2
 
 
Няма угодия - допреди няколко дни ревахте, че ви будили колите на "Чистота", сега пък ви миришело, защото късно минавали колите :-)))
+1
 
 
Чета коментари и се чудя как може да сме толкова претенциозни,хората от Чистота се спукват от работа и по всяко време на денонощието имат екипи които си вършат работата!!! Едни искат през деня да минават че вечер им пречело,други през деня спели , еееееее угодия никаква няма народе !!!
Глупости вършат само умните хора,за останалите е ежедневие...:)
на 13.06.2012 г.
+6
 
 
Току що минаха през нашата улица-в 2 след обед,когато си преспивам детето.Казана е под прозореца на спалнята е вонята беше страховита,а и в този час никак не ме устройва да тропат .Угодия няма на нас хората....Стария режим си беше добре
-5
 
 
Сутринта минаха към 9,30 часа по нашата уличка и вдигнаха невъобразим шум и прах. Миналата година се събуждах в малките часове от същия този грохот. Според мен е добре да минават между 7.00-8.00 часа, когато повечето хора са на събуждане и все още не са тръгнали за работа. Вярно е, че не може да се угоди на всички, но започване в 9.00 часа е късно за тази дейност. Друг проблем за мен са метачките, които всяка сутрин "размитат" по нашата улица, като само преместват прахоляка от единия на другия тротоар и на практика не вършат никаква ефективна работа.
+6
 
 
май няма угодия наистина е неприятно като започнат още в 6 да тропат казаните но пък в тази жега ще започне да смърди единствено за събота и неделя може би ще е по редно да се минава по късно
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
49-ото Народно събрание
Бум на коклюш в България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: