Чило Попов с призив към пловдивчани: Да си отвоюваме града обратно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:41 / 03.11.2023
2877
Презастрояването в Пловдив трябва да бъде незабавно овладяно, защото има пряк ефект върху влошаването на качеството на живот на хората. Това заяви кандидатът за кмет на район “Централен" в Пловдив Чило Попов и посочи проблема с презастрояването като основен негов приоритет.

“Ако бъда избран за кмет, ще започна с проверка на всички издадени и с ревизия на всички предстоящи за издаване строителни разрешения с цел влизане в една обща концепция, а не работа на парче и услуги за наши хора, които са инвеститори и желаят само една квадратура, която да осребрят", каза кандидатът на “Продължаваме Промяната - Демократична България", който влиза в балотажа с отлични позиции.

Друг основен приоритет на Чило Попов е общата поддръжка на централния район. Според него всички зелени площи, с изключение на градската градина, са занемарени, сухи и неподдържани.

“Градската ни среда изглежда изоставена, мърлява и неподдържана и се правят само цялостни проекти на парче, които после се зарязват. За всичко това имам инструменти, имам и воля да започна да се боря", категоричен е той.

Според кандидат-кмета обществото в Пловдив е изключително възмутено от предизвикания хаос от ГЕРБ. По думите му хората вече са обезверени от неизпълнените обещания, изгубения диалог с тях, безалтернативните решения за придвижване и презастрояване.

Чило Попов определи подкрепата към кандидатите на ГЕРБ от отпадналия на първи тур кандидат за кмет на Пловдив Славчо Атанасов като “предизборен маскарад".

“Маските паднаха. Видя се, че всичко е било един театър, че тези хора винаги са били партньори. Те са се разбирали. Ние това го знаем от много години. Уж най-големият опонент на ГЕРБ, който беше възмутен, който щеше да бори модела “Тотев", вчера отиде и се прегърна и целуна с тях, топло беше приет в централата на ГЕРБ", каза той.

“Призовавам всички, които осъзнаха какво се случва, как силите на мрака разкриха истинското си лице, нека си отвоюваме града обратно. Борбата е между доброто и злото. Заставаме срещу модела “ГЕРБ" с номер 66 тази неделя", призова Чило Попов.

Виж коментарите (2)

Още по темата (937):
05.04.2024 МВР с остра реакция към Кирил Петков и Атанас Атанасов
01.03.2024 Нов общински съветник в Пловдив
21.02.2024 ВАС реши: В Панагюрище ще има нови кметски избори
16.01.2024 Момчето, което показа мускули, докато се брояха бюлетини, остана без
заплащане
05.01.2024 Иван Петков напуска ръководството на ГС на БСП – Пловдив, избраха нов председател
23.12.2023 Глобяват самозабравили се партии в Пловдив?
Още новини от Новини от Пловдив:
От ЕВН са изпратили заявление за нови цени на парното в Пловдив
"Мис България - Пловдив" 2024 е свикнала с нощните смени, работи ...
Руснака е в тежко състояние, опериран е по спешност в Пловдив
Майката на оцелялата от катастрофата на "Руски": Стана чудo!
Обилни валежи в Пловдив за сряда
Костадинов: За Пловдив нашата цел са 3 мандата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).