ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Борисов: По наше време Пловдив се къпеше в инвестиционни проекти
Автор: Гено Петров 09:58 / 26.02.2022Коментари (14)5477
©
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов е в Хисаря на среща с кмета на Пловдив Здравко Димитров, депутатите от града и областта, както и с общинските съветници от партията.

"Изчаках да мине държавния бюджет, за да видя политическите партии от Пловдив коя как е изпълниха своя ангажимент към избирателите. Това, което виждам е, че в Бюджет 2022 за Пловдив има 0 лева за спортни разходи, както за култура, така и за Околовръстното."

"Сиреч лъжите по време на предизборната кампания, драги пловдивчани, се виждат в приетия вчера бюджет. Такова чудо не съм виждал. Ние сме последователни. Аз съм убеден, че ГЕРБ е алтернативата. Не може да оставим да се руши това, което е направено".

След тези думи бившият премиер се обърна към Здравко Димитров и започна да му дава наставления.

"Може би от проекта за "Чистота" не трябва да е пипат парите. Чистият въздух е изключително важен. Но от инфраструктурния проект за Водната палата може да го спреш и пренасочете 10 милиона лева към стадиона на Ботев, за да е завършен с козирка".

"Лаута" се върти малко по бавно и ще им дадете пари да си проектират стадиона. За този стадион ще им дадете пари догодина и да няма недоволни."

"Пловдивчани видяха как ги излъгаха нагло и нищо не дадоха за града. По време на нашето управление Пловдив се къпеше в инвестиционни проекти."

"Мисля, че спокойно в тази инфлация и с тази война стоманата върви нагоре. АКо бяха построили всичко това миналата година, всичко щеше да е на половин цена."

Обещали сме на пловдивчани, че ще приемат финал от европейските футболни турнири."

"За наше съжаление трябва да претрансформираме парите на данъкоплатците, за да завършим това, което искат хората. Искам да кажа на уважаемия спортен министър, че при нас се даваха по 50 милиона за стадионите на Пловдив", каза още Борисов.



Още по темата: общо новини по темата: 246
23.11.2023 »
10.11.2023 »
24.05.2023 »
27.04.2023 »
18.04.2023 »
27.01.2023 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
арменския,защо си тук,а не си в Украйна да се пиеш с украинците,нали си верен съюзник на джуджето путлер,боклук сополив!
-2
 
 
ВЕрно е, така е: Транспортния проект, Зоологическата градина, шадраванчето Водната палата, дето сега ще се ремонтира срещу 10 милиона
-2
 
 
Верно е, така е, нема лъжа: Транспортния проект, Зоологическата градина, шадраванчето до Водна плалата, Мавзолея на спорта на Асеновградско шосе, Тракииския Кашон на центъра, Каменица Хилс и т.н. и т.н.
0
 
 
Коментариите на тролчета от рода на *селяните на света* са поредната нагла изгъзица на тролските сополи от ПП-Пълна Пунтамара,чалгаро-славуците и всичката останала тиня на *промяната*!
0
 
 
Какво,лъжа ли е? Лъжа ли е,ме по времето на Тотев се направи най-много за Пловдив? Само да припомним- Нова спортна зала построена, няколко нови детски градини-поне 3 знам, тотално не само асфалтирани, но и с обновени ВиК и Ел- бул.Руски,бул.В.Априлов, Царигладско шосе,Гладстон,Коматевско шосе,бул.България.Тотално преобразена Главна , Цар Симеонова Градина и т.н.Пловдив от 13- място при Глафчу,при Тотев стана Европейска столица на културата!Само пълни чревенотиквеничета-галфони и до ден днешен не могат да го проумеят и приемат и все им прези Колодрума! Искате ли да яразрушим тогава и да пльоснем едно ренде там,а? И като са некадърници и нищо не са направили-тогава все едно и също повтаря-крадяли,крадяли,крадяли..Все едно са били там при тях и са гледали и слушали какво става! А при Глафчу-цъфнахме и вързахме-само за един ден 700 000 лв. за дръжки за метли потънаха или това го забравяте?А колко още е окрал?Тотев беше и си остава кметът,направил най-много за Пловдив!
0
 
 
другарю селянин-гражданин на света,ти,който от 40 години живееш в Пловдив/!!!/ - просто те цитирам,такива пришълци от Дермендере не са *пловдивчани*.И е истина това,което казва Борисов.Но на вас - тъпите чалгари,*умно-красивите*,червените сополи,не ви отърва.
0
 
 
По ваше време Тотев и компания се облажваше. При него започна масовото презастрояване в междублокови пространства и зелени площи без никакъв умисъл за адекватна инфраструктура. При него продължи съсипването на градския транспорт. Той си оправи хотела и си направи Каменица парк. А сегашният кмет вие го назначихте. Пловдивчани не го искат. Просто нямаше избор тогава и с вашите гласове от махалите резултата е налице.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: