ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Безхаберие може да доведе до трагедия на пътя Пловдив-Куклен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:40 / 18.01.2015Коментари (15)7153
© Plovdiv24.bg
На този път и без друго често стават инциденти
Дупки и липса на маркировка застрашават живота на пътуващите от Куклен за Пловдив. За това предупреждава читателка на Plovdiv24.bg. Публикуваме думите й без редакторска намеса:

Пиша Ви с молба чрез Вас да стигнем до "Пътно управление" Пловдив, за да им бъде потърсена отговорност за пропилени средства и застрашаване живот на граждани. В средата на декември ударно запълваха дупки по отсечката "Разклона - гр.Куклен" с някакъв асфалт приличащ на едър грах, 4 дни по-късно дупките "зейнаха" отново, като това подобие на асфалт бе изхвърлено от колите - като явно не е сложено както трябва. Питам колко средства са похарчени и защо?

Освен това маркировката от с. Брестник до Куклен липсва. Миналата година бе поставена дотам.Това е страшно, на 16.12.2014 г. вечерта имаше непрогледна мъгла. Жена, пътуваща с двете си деца, бе спряла на аварийни преди моста на Куклен и чакаше някой да мине, за да е след него.

Моля, разчитаме на Вас да сезирате компетентните органи, за да няма жертви и да не разпиляваме пари на вятъра, защото сме много богата държава. Благодаря предварително.

Репортер на сайта се свърза със секретарката на шефа на Областно пътно управление Петър Попов. Той обаче не пожела да застане директно пред въпросите ни, а абсурдно ни посъветваха първо да изпратим писмено въпросите си до пресцентъра на институцията в София.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Петър Попов не е шеф на Областно пътно управление, а е временно изпълняващ длъжноста от 2-3 месеца и скоро май ще го сменят. Много правилно е насочил журналистите да си отправят писмено въпросите до пресцентъра на институцията в София за да им се отговори компетентно и изчерпателно какво са правили комунистите (управлявали Областно пътно управление) преди 1 година...
+2
 
 
не мисля че хората, които си закупуват винетка и плащат данъци, трябва да бъдат наричани прасета, само защото не получават адекватни условия на пътната инфраструктура и не са съгласни с това. Факт е че няма маркировка,а дупките са огромни. Все неща изцяло зависещи от човешкия фактор,стига някой да осъзнае защо наистина заема определени постове!
+2
 
 
Нищо му няма на пътя. Прасетата просто искат да карат така, както им се ще. Пътищата не са виновни. Човешкият фактор е важен. Караш според пътната обстановка - път, видимост, умения, техническо състояние на автомобила. Много народ се затри от простотия и после все търси виновници.. Не че няма..
+4
 
 
То Голямо конарско шосе, което е главна пътна артерия на Пловдив няма маркировка, какво остава за селските пътища..
-2
 
 
Проблемът на много такива ръководни кадри като този плъх от статията е, че още живеят в номенклатурно несвършено време с мека облицовка на вратата на кабинета и радиоточка. Добре ще е да се добавя др. пред имената им. Съдът още не върши работа да ги вкара в път, защото е от същата закваска, но зачестяващите случаи на търсене на физическа разправа ще извадят номенклатурата от съня й.
+2
 
 
Минавайте през КЦМ-то там пътя е супер .
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Правят чисто нова улица в Пловдив до меката на шопинга
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: