3 сватби в Пловдив утре, едната обаче е под въпрос

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
09:15 / 10.07.2021
4744
Три сватби в Пловдив може би ще има в деня на парламентарните избори 11 юли. Единият ритуал е насрочен за 11,00 ч., а другият - за 16.30 ч. И двете церемонии ще бъдат в централния дом на младоженците на ул. "Христо Г. Данов", съобщи директорът на Общинско предприятие "Радостни обреди" Чудомира Пинджева.

За 11 юли е заявена още една сватба, но провеждането й е под въпрос, тъй като единият от бъдещите съпрузи е чужд гражданин и двойката не е успяла да подготви документите в срок. Втората зала за сключване на граждански брак в "Тракия", която се намира в сградата на районното кметство, е затворена, защото в помещението се съхраняват изборните книжа. 

Днес, когато е денят за размисъл, в Пловдив ще има общо 9 сватби. Пет от тях ще са в централния дом на младоженците, а другите четири - изнесени ритуали на местата, където ще се провеждат тържествата. Всички са насрочени в следобедните часове в интервал през 30 минути. 

Припомняме, че в изборния ден от 6,00 до 21,00 часа е забранена продажбата, сервирането и употребата на алкохол и спиртни напитки  в заведенията за обществено хранене и други обществени места. За сватбите се прави изключение.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Собственици на масиви: Изкупуват ни черешите по 8 лв., в Пловдив ...
Локомотив блъсна камион на малко познат прелез в Пловдив
Три автомобила са замесени в опасната каскада в Кючука
Кола се обърна в Кючука, пожарникари вадят жена и дете
6 дни улица в Стария град е затрупана от самосрутила се къща
Пловдивчанка напъха 20 000 лева в найлонова торба и ги пусна през...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).