14-годишно момиче се е нагълтало с дим в Пловдив!

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
11:35 / 11.08.2021
4869
14-годишно момиче се е нагълтало с дим от пожар в жилищен блок в кв. "Столипиново", но няма опасност за живота му, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Пожарът възникнал в жилище на 6 етаж на ул. "Сокол" по обяд вчера. Девойката, която живее в съседния апартамент, излязла на площадката да види какво се случва и тогава погълнала дима.

На място е извикан екип на "Спешна помощ", който оказал първа помощ на пострадалата, но не се наложило да бъде хоспитализирана. Две пожарни са успели да потушат огъня за броени минути. В VI районно управление на полицията е образувано досъдебно производство.

В апартамента живеели майка с двамата й синове. Мъжете трупали вещи и отпадъци, разказаха техни съседи. Жилището било без врати и прозорци, а условията за живот били направо спартантски. Не е ясно къде ще се подслонят жената и синовете й.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...
Абитуриенти от Пловдив "подариха" рози на покойната си любима учи...
За първи път в Източна Европа и на кирилица: Когато в Пловдив зап...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).