Забравете шкембето, отварят клиника за махмурлук

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
17:18 / 14.12.2015
2500
За много лекът за махмурлука е във вид на мазна храна, кафе, лекарство, енергийна напитка, или пък популярните у нас - шкембе чорба и зелев сок. 

За жителите на Сидни обаче има и друга опция. Те могат да минат през клиниката за махмурлук, пише Russia today. 

"Клиниката за махмурлук" отвори врати тази седмица и предлага на "пациентите" си няколко вида лечение, което обикновено се състои от система, коктейл с витамини и някои лекарства. 

Сайтът на "лечебното заведение" предлага лечения от 30-минутни клинични пътеки до едночасови грижи, като последната включва терапия с кислород и антиоксиданти. 

Но цените на услугите може би ще се окажат далеч по-изтрезняващи. Система електролити и коктейл от витамини ще струват на почерпилите се около 100 щатски долара. А коронната процедура, включваща системи , кислородна терапия и витамини приключва с фактура от около 150 щатски долара.

Лекарите от клиниката напомнят, за всеки човек махмурлука е различен. При някои хора махмурлукът е особено тежък и те дори не могат да се надигнат от леглото. Точно те могат да се обърнат към професионалистите. 

Освен адмирации обаче новооткритото медицинското заведение си спечели върли критици в средите на въздържателите. Според тях клиниката ще насърчи хората да злоупотребяват с алкохола по време на празниците, като имат едно наум, че винаги могат да надхитрят махмурлука.

Виж коментарите (4)
Още новини от Любопитни новини:
Звездата от "Под прикритие" е неузнаваема, заприлича на мъж
Племенник на Татяна Лолова се оженил за голямата любов на Дони
Журналист си тръгна със смешна сума от предаването на Геро
Това ли ще са водещите на "Биг Брадър"?
Хубавица от Пловдив разкри за скандални съобщения
Изключвайте зарядните от елмрежата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).