Виктория Капитонова: Плащат ми неприлично много пари

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
19:21 / 28.02.2024
5153
10 бона хонорар за една реклама е получила победителката от първия сезон на "Ергенът" Виктория Капитонова. Мацката, която обиколи почти всички предавания, вече се утвърди като една от най-печелившите звезди у нас.

"Старите си хонорари не ги помня, но бяха значително по-малко. Последно взех 10 000 лв. за една реклама. Това е най-големият ми хонорар за момента", разкрива Капитонова.

Секси мацката не иска да говори за личния си живот. От години Виктория има връзка с тайнствен мъж. За него се знае, че е доста по-възрастен от нея, но нищо повече, пишат от Хотарена.

"Искам вниманието на мъжете. А не да ми подаряват скъпи подаръци като бижута", довери още победителката от "Ергенът". Въпреки че спечели формата, мацката така и не стигна до сватба или дори до по-сериозна връзка с ергена Виктор.

"Най-големият компромис, за да вляза в шоуто, беше да се откажа от телефона си", сподели рускинята. Освен "Ергенът" Виктория триумфира и в звездния каст на "Хелс китчън" през миналата година. Напук на това обаче Капитонова е категорична, че не обича да готви.

Като най-голям гаф сладката брюнетка определя историята с лотовете. Тогава пусна за продажба самата себе си. Рускинята предлага приятната си компания за 24 часа на цената от 3 хил. лв. Капитонова наема хотелската стая и двамата може да разговаряте. Идеята на Виктория обаче не остава разбрана и всички помислиха, че се "предлага" по този начин.

"Най-нестандартното място, на което съм правила секс, е на плажа", обясни Капитонова и добави, че най-голямата й мечта е да си купи имот в Дубай.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6636):
02.06.2024 Петър Дочев тръгнал за питие и се оказал за три дни в Сърбия
02.06.2024 Лили Иванова отслабна видимо
02.06.2024 Мария Игнатова сама в Гърция
02.06.2024 Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
02.06.2024 На 93 той каза заветното "Да" за пети път
02.06.2024 Алек "Ергенът" не бил никакъв милионер?
Още новини от Любопитни новини:
Беше застрашен да бъде забравен. Днес обаче...
Снимат една от най-големите италиански продукции в България
"Мила ми, Венето..." - вечната и забранена любов на Ботев
Писателят Димитър Калбуров за баща си: Живеехме заедно, а не си г...
Най-после: Ненчо Балабанов и Катрин показаха прекрасната си дъщер...
Евгени Минчев обиди Мария Бакалова. Унижението: От коя бакалия Ви...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).