ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Успехът застава на страната на една зодия, друга ще се бори с неприятности
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:01 / 28.09.2020Коментари (0)9503
©
Дневен хороскоп за понеделник, 28.09, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Очертава се неочакван, но сериозен конфликт с ваш стар делови партньор, които сега се е сетил, че му дължите пари от приключения бизнес, но всичко е отдавна документирано и уредено, съгласно закона. Обидните реплики, които може да си размените ще заличат възможността за изглаждане на отношенията ви. Оставете бъдещето си в ръцете на Съдбата. Не позволявайте проблемите у дома да попречат на работата ви. Ако се влюбите в неподходящ партньор, трудно ще прекратите започналата днес връзка. Ако сте семейни дами, сексуалните ви отношения са подложени на изпитание, заради съмнението, че сте изневерили.

ТЕЛЕЦ

Предстоят ви интересни запознанства, обещаващи ви подкрепа за началото на успешни нови проекти, но бъдете предпазливи, след като от първата среща разговорите се обвързват с пари и печалба. Може да са измамни. Ще се обогатите с нови знания и впечатления, които ще премахнат умората и ще ви заредят с оптимизъм. В личният живот трябва да направите за пореден път важен избор. Разправията с партньора ви, избухнала неочаквано и без причина може да прерасне в скандал, ако не сте достатъчно тактични и търпеливи и проявите женския си инат. Сексуалните ви отношения въпреки това са хармонични.

БЛИЗНАЦИ

Ще спечелят както търговците, така и техните клиенти. Ако търгувате печалбите ще са огромни, а ако пазарувате, ще сте доволни от покупките си. Днес се постарайте да проведете най-важните си разговори. Ваши делови партньори, заемащи върхови обществени позиции, ще оценят работата ви. През деня се ядосвате с вашите задължения, а след работа сте готови да пренесете лошото настроение от работното място и у дома и ще се изпокарате с близките си. Сексът ще ви зареди с положителни емоции и невероятни изживявания. 

РАК

Очаквайте приятна новина, свързана с личния ви живот. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви, заради невъзможността да се освободите бързо от притесненията си. Трудностите са преодолими! Не е изключено преди обед да пожънете професионални и материални успехи. Искате да се усамотите. Въпреки това не пропускайте да покажете на семейството чувствата си. Не лишавайте от внимание любимите си хора. Сексуалните мигове ще оставят незабравими спомени у вас, ако сте нежни и не се откажете от тях.

ЛЪВ

Странно добронамерени сте към вашите роднини, въпреки че ви досаждат с исканията си за помощ и ако може да е парична. Всички около вас ще се учудят на вашата сговорчивост и желание да се съобразите с наложените правила на поведение. Стремежът ви към материални успехи ще донесе добри резултати. Любовни срещи извън семейството ще ви донесат само разочарования в личния живот. Не е желателно да пътувате. Не се доверявайте на късмета си, ако сте решили да изневерите. Ще ви разкрият веднага и ще се лишите от мечтаните сексуални мигове.

ДЕВА

Осъществете без колебание обмислените промени, които обсъдихте и одобрихте през изминалите дни. Успехът ще бъде с вас. Не закъснявайте много след работно време. Не забравяйте, че липсата на свободно време, в което да бъдете с близките си ще ги настрои срещу вас. Бъдете внимателни както в думите, така и в постъпките си. Не сте склонни да раздавате обичта си, но искате да я получите, защото се чувствате самотни. Семейните могат да изживеят сексуални мигове, а несемейните да ги оставят за друг ден, ако са със случайни партньори.

ВЕЗНИ

Пътувайте, ако имате достатъчно пари и няма да се отразят зле на семейния бюджет през тази седмица. Раздразнителността и нетърпението са вашите най-големи неприятели. Професионалните си задължение ще отхвърлите с лекота. Начинанията са нежелателни. Анализът на ставащото през деня на работното ви място, ще ви помогне да извлечете допълнителна полза за себе си. Не се впускайте в любовни авантюри, ако сте съжалили някого в неговата самота, без значение дали сте семейни или необвързани. Няма да бъдете щастливи. Случайните сексуални отношения са гаранция за бъдещи проблеми и дълъг период на самота.

СКОРПИОН

Бъдете компромисни и не надхвърляйте възможностите си на работното място, за да не допускате грешки заради опита да блеснете. Пътуванията са успешни, но бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете реалните си доходи, за да разпределите правилно бюджета си. Ако сте ядосани, не допускайте агресия към семейството си и особено към интимната си половинка. Отдалечаването й ще ви притесни. Сексът няма да е желан от любимите ви хора. Не търсете сексуални партньори извън дома си.

СТРЕЛЕЦ

Стабилизирайте постигнатото. Начинанията няма да ви донесат успех. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви донесе признание и добри приходи. Чрез такт и гъвкавост в общуването можете да избегнете проблемите си на работното място. Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори. Самотните си търсят партньор, но нека бъдат внимателни. Не е изключено да срещнете мечтаната голяма любов. По време на сексуалните удоволствия избягвайте разговорите и заядливите въпроси, защото ще отблъснете интимната си половинка.

КОЗИРОГ

Склонни сте да оправите отношенията си с хора, които са ви засегнали, но ще се сблъскате със стена от неразбиране. По-важно е, че сте взели решението за себе си и ще се почувствате заредени с нови сили и желание в един момент да ги предизвикате на разговор и да се изясните. Бъдете мили с любимите си хора и не проявявайте ревността си ез причина, а и за вас не е типично да ревнувате, защото усещате какво се случва в незримия за околните свят. Не бързайте да стигате до леглото с новото си завоевание. Сексът може да се окаже обвързващ ви за цял живот, а вие не сте готови за това.

ВОДОЛЕЙ

Анализирайте изминалия месец и се постарайте да не допускате стари грешки. Всички договори, които искате да реализирате през следващия първи месец на годината, подгответе и обсъдете в този ден. Разчитайте на интуицията си, за да не се лишите от приходи и признание, заслужени с успешно завършени преговори и подписването на инвестиционни договори. Днес от сутринта сте неприятно изненадани, защото сте натоварени с разрешаване на лични и семейни проблеми, които не работят в полза на интимните ви отношения. Забравете за намерението си да се отдадете на сексуални изживявания. 

РИБИ

Разправии в семейството ще ви ядосат сутринта. Проблемите са от битов характер. Не забравяйте, че семейните неприятности не ви дават право да изоставяте професионалните си задължения. Не сподеяйте плановете си, ако развивате собствен бизнес. Успехът няма да ви изостави, ако премълчавате и не прекалявате с хвалбите. Бъдете внимателни с хората, които обичате. Не ги наранявайте без причина. Несемейните жени ще срещнат мечтаната половинка. Сексуалните мигове ще ви доставят взаимна наслада, ако не ги пропуснете, защото сте изнервени.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: