Тя е похарчила над 250 хиляди евро за тоалети

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:34 / 16.02.2024
2864
В последно време свързваме принцеса Шарлийн най-вече с мистериозните й отсъствия от публичното пространство, предположенията за здравословното й състояние както и за брака й с принц Алберт. И сякаш позабравихме, че тя е една от най-стилните дами в Европа и не само. Но с всяка своя поява, макар и по-рядко, отколкото ни се иска, тя успява да ни припомни защо й се възхищаваме.

Наскоро се заговори за това колко обича да харчи пари съпругата на принца на Монако и как не се спира пред нищо, за да поддържа луксозния си начин на живот. А скъпите дрехи са съществена част от него. Именно по тези причини принцеса Шарлийн се сравнява с Грейс Кели - покойната майка на принц Алберт, която от актриса се превръща в принцеса и модна икона.

Бившата олимпийска състезателка, родена в Зимбабве, предпочита да не спазва стриктно кралския етикет и да се облича по свои правила. Затова и всеки тоалет на принцеса Шарлийн е широко дискутиран. А всичко започна с булчинската й рокля, ушита от 130 метра коприна от Armani Prive.

Според изчисления, публикувани в Daily Mail, само за миналата година и за едва няколко светски появи, принцеса Шарлийн е похарчила над 250 хиляди евро за тоалети. Те са все на популярни и доста скъпи марки като Valentino.

Пада си и по-луксозните бижута, обувки и чанти, като сред любимите й са тези на Manolo Blahnik, Jimmy Choo и Bottega Veneta. 

Най-често съпругатa на принц Алберт избира за официални поводи или елегантни костюми, или дълги рокли с интересен акцент - като например едно голо рамо. В повечето случаи залага на едноцветни тоалети - в бяло, черно, синьо или червено например. 

Винаги стилна и безупречна, принцесата на Монако понякога избира и не толкова официални тоалети, когато случаят го позволява. Това най-често се случва по време, когато присъства на спортни събития заедно със съпруга си. А когато поводът го изисква, тя е бляскава като холивудска звезда - истински моден хамелеон с отличителен стил, който ще остане в историята, предава lifestyle.bg.

Виж коментарите (1)

Още по темата (6365):
19.05.2024 Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
19.05.2024 Ергенът се изложи много в ефира на bTV
19.05.2024 Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кариерата ми
19.05.2024 Крал Чарлз III уважи Васко Василев, двамата разговаряха в Лондон
19.05.2024 Пловдивчанка от "Игри на волята" претърпя ужасяващ инцидент, възстанови се като по чудо
19.05.2024 Българката, която е особено популярна в Турция, Франция и ОАЕ: Отне ми доста време да бъда една от тях
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Ергенът се изложи много в ефира на bTV
Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кар...
Пазаруването на евтини стоки от "Тему" и други китайски сайтове к...
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).