ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Съвети за по-успешни залози от Sesame.bg
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:56 / 15.09.2021Коментари (0)2249
©
Често влечението към хазарта се представя като не особено добра част от характера на хората, но както всяко нещо в живота всичко зависи от количеството и дисциплината. Сам по себе си хазарта и свързаните с него игри и залози на спортни събития носят доста адреналин и добри емоции за играчите. Това доста често е много добър начин да се избяга от стреса в ежедневието и да донесе освен емоции и добра печалба. За да сме печеливши обаче е нужно да спазваме някои съвети, да имаме дисциплина и да следим стриктно за бонусите, които дават букмейкърите. Ето какво споделят експертите на Sesame.bg casino online, чиито бранд е известен с веригата наземни казина "Сезам". Тази година, хазартната компания разшири дейността си мащабно, като създаде онлайн платформа предлагаща и спортни залози. Вече с доказан опит в хазартната сфера, експертите от екипа на Sesame споделят наблюденията си за поведението на по-голямата част от играчите, които трябва да се придържат към някои правила за да имат успех.

Игрите с хазартен елемент са част от живота на хората от хиляди години, те са носели на своите почитатели много добри изживявания, придобивки, титли, но и не малко разочарования. Естествено, че голямата част от разочарованията са свързани с необмислени и прекалено емоционални действия, осланяйки се чисто на късмета, очаквайки невъзможното и нереалното. Сега е още по-лесно да се залага, имайки предвид силно навлезлите онлайн платформи на букмейкърите, като Sesame, но лесно достъпното предполага и по-голяма дисциплина и отговорност пред изкушенията. Ето няколко основни съвета за по-успешна игра със залозите:

Никога не подценявайте подготовката си за дадено събитие - решавате да заложите средства на някакво спортно събитие например, така ще очаквате печалба, ще увеличите емоциите по време на самото събитие и ще сте част от играта. За да увеличите шансовете си за печалба след края на събитието е добре да положите усилия преди неговото начало и да разучите добре статистика, новини, очаквания, бъдещи срещи и до колко са важни на отборите. Всяка подготовка преди събитието ще увеличи шансовете ви за печалба, не подценявайте това и си отделете време, за да го правите.

Не се разпилявайте в много събития и пазари – във връзка с горното и за да успявате с времето нужно за подготовка е добре да се съсредоточите върху ограничен брой първенства, отбори на които залагате, състезатели. Естествено добрите букмейкъри, като Sesame.bg, ни дават възможност да залагаме за почти всяко първенство, спорт и среща в света, но трябва да избягате от изкушението да го правите. По-правилно е да си изберете 2-3 първенства, да започнете да ги разучавате – статистика, новини около отборите, играчи, смени на треньори, нагласи и цели пред отборите. Така вие в кратко време ще сте доста добър експерт в даденото първенство и често ще можете да предвиждате дори и изненадите. 

Дисциплина в боравенето със средствата ви – бъдете много дисциплинирани със средствата, които залагате. Винаги си отделете само сумата, която можете да си позволите, без да ощетявате други ваши нужди или нужди на семейството си. Не си позволявайте да играете със средства назаем, това е много опасно и почти винаги води до много лоши последици. Добре е да си определите сума за залог и да я спазвате при всички случаи, независимо печелите или губите. Не се поддавайте на емоциите, много разумно е при няколко поредни загуби да се спре играта за деня. Поредните печалби не бива да ви замайват и е добре да знаете кога да кажете "стоп“ и да се насладите на печалбата.

Играта винаги е била причина за забавление и добри емоции. Играейки разумно вие винаги ще сте от страната на печелившите в играта, спазвайте си правилата за безопасност в хазарта, които сте си избрали и просто грабнете само добрите моменти от игрите.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Аматьорски футбол
Катастрофи в България
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: