ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Страхотно кариерно израстване за представителите на една зодия днес!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:48 / 17.03.2020Коментари (0)7728
©
Овен

Отваря ви се доста работа днес и то по въпрос, който сте считали за приключен. Въпреки това ще останете доволни от свършеното, тъй като постигате наистина значителен напредък. Оставете засега опитите си да подобрите отношенията си с определен човек, това ще стане съвсем естествено на по-късен етап. Радвате се на нещо приятно вечерта.

Телец

Склонни сте да се поддавате на инерцията и все по-рядко да проявявате инициативност. Това, както сами разбирате, съвсем не е във ваш интерес нито в професионален, нито в личен план. Направете нещо, което ще ви оживи чувствително.

Близнаци

Не проваляйте деня си с много ангажименти. По добре по-малко, но свършени. Мислите ви са заети с финансови въпроси, но около вас съществуват и други не по-малко важни хора и неща. Дайте си почивка и се порадвайте на любимите си същества. Нещата ви ще се подреждат добре, не се притеснявайте.

Рак

С премерен тон в общуването, но и сърцато приемащи проблемите на деня, ще постигнете желаните резултати. Стремежът ви към изяви ще ви срещне с подходящите хора, от които ще получите подкрепа. На път сте да осъществите голяма покупка, разбира се със съгласието на семейството си.

Лъв

Ще преминете през днешния ден в добро настроение и с нагласа да постигнете всичко, което предвиждате. Без изненади ще бъде на работното място, макар, че няма да липсват вълнения. Ще се отличавате с творчески подход и навременни решения, за които ще получите добра оценка. За някои от вас това означава по-бързо издигане в йерархията, а ако вече сте превзели върховете, няма да липсват интересни предложения.

Дева

Изправени сте пред предизвикателство, което допълнително ви стимулира да не се отказвате от намеренията си. Изчакайте благоприятен момент за действие и бъдете сигурни, че успехът ще бъде на ваша страна. Ваш близък се намира в затруднено положение, опитайте се да му помогнете. Направете така, че да се почувства ценен и полезен и ще видите как постепенно ще възвърне самочувствието си. Не отказвайте покана за вечерта.

Везни

Ако сте на работното си място ще можете да покажете своята квалификация, защото няма да ви липсват такива възможности. Можете дори и сделка да реализирате. Няма да ви липсва подкрепата на влиятелни и доброжелателни хора. Създавате връзки, които ще са много полезни за бъдещата ви кариера.

Скорпион

Не се поддавайте на емоциите си, най-вече на онези, подтикващи ви към конфликти. Бъдете по-дискретни и не злоупотребявайте с доверието на колегите си. За себе си оставете онези свои преживявания, които разголват душата ви пред другите. Пътувания, служебни или във връзка с отпуската, наложете си да не се притеснявате излишно.

Стрелец

Ще се радвате на възможността да изживеете един приятен и интерес ден. Погрижете се да имате всичко, което би ви направило удоволствие и го споделете с хората около вас. Ще се разтоварите. Въздържайте се от излишни разходи и не прекалявайте с алкохола. Времето е подходящо и за запознанства.

 

Козирог

Ще се радвате на възможността да изживеете един приятен и интерес ден. Погрижете се да имате всичко, което би ви направило удоволствие и го споделете с хората около вас. Ще се разтоварите. Въздържайте се от излишни разходи и не прекалявайте с алкохола. Времето е подходящо и за запознанства.

Водолей

Не допускайте с емоционалните си реакции да нараните някого. Понякога те излизат от границите на контрол и това ви обрича на изолация. Помислете за подходящи занимания, носещи ви успокоение и романтично настроение. Потърсете компанията на приятели.

Риби

Абстрахирайте се от дразнители и други нежелани присъствия и емоции. Запретнете ръкави и покажете това, на което сте способни, разбира се, в добрия смисъл. Може да се наложи отново да преразгледате някои свои решения, съобразявайки ги с новите условия, в които се налага да работите, творите и живеете. Намеренията ви са осъществими.

 

Източник: zodiac.dir.bg





Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: