Сочат 29 февруари за идеална дата за сватби

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:58 / 15.01.2016
1511
29 февруари е идеална дата за сватби, пише "Телеграф". Благодатният ефект на повтарящият се на четири години веднъж ден се обяснява с щастливите подредба и сбор на цифрите на тази дата.

"Мога категорично да кажа,че денят е прекрасен за всички, намерили половинката си, да направят следващата крачка. На тази дата се получава числото 3 , а в него влизат зоната на комфорт, оптимизмът, както и отношенията "майка- дете", обясни известната нумероложка Ели Маринова. Тя съветва да не робуваме на суеверия, защото всяка крайност ни ограничава и пречи на щастието ни. Така според нея високосните години са идеални за бракосъчетания.

В София обаче видимо не знаят за това. За целия град до момента има заявени само две сватби за последния ден на февруари.

"Вероятно хората тук са суеверни и се съобразяват с това, че през високосна година не бива да се сключва брак и да се почват нови начинания. Освен това е твърде възможно влюбените да искат да празнуват годишнината си на всеки 12 месеца, а не да чакат веднъж на четири години", споделиха от Столичния дом за радостни обреди.

В Пазарджик пък има огромен наплив на двойки, желаещи да се врекат във вечна вярност точно на уникалния ден.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Тази вечер грандиозен концерт в града под тепетата
Гатьо изненадващо: Нямам право да говоря за това!
Благой Георгиев с нов бисер в ефир
Победител във "Фермата" стана татко на момче
Цънцарова изпадна в доста неудобна ситуация по време на ефир
Мони Бонбони крие бременно коремче?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).