Силвестър Сталоун проговори за "смъртта си": Чудесно е да се върнеш от мъртвите!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
17:15 / 20.02.2018
28504
Силвестър Сталоун проговори за "смъртта си". Това е вторият път, в който се разпространяват слухове за кончината на актьора и то само за две години. Слуховете за смъртта му изплашиха вчера феновете на холивудската звезда. Актьорът всъщност си е жив и здрав и дори се готви да нов филм отново с боксьорска тематика. 

"Моля ви, игнорирайте тези глупости. Аз съм жив, добре съм, щастлив съм и съм здрав. Постоянно раздавам удари. Чудесно е да се върнеш от мъртвите", написа той на профила си в Инстаграм. Няколко часа по-късно сподели и снимки и видео, на което е с дъщерите си. Франк, братът на Силвестър Сталоун също се изказа за "смъртта му".

"Слуховете за смъртта на брат ми са лъжливи. Някой с извратена деменция си мисли, че може да споделя това. Такива хора са ментално нестабилни и не заслужават място сред хората", ядосва се Франк. Семейството на Сталоун не обърна внимание на предния път, когато отново бе съобщено, че актьорът е починал, този път, обаче, са гневни и не крият реакцията си. 

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Младеж изненада Карбовски на улицата
Победителка в "Мастършеф" шокира с изказване: Изпих парите от наг...
Джон Бон Джоуви отбелязва 40 години на сцената
Ивет Лалова с първи снимки на бебето
Нети публикува твърде любопитни снимки, мрежата прегря
Ново лице се присъединява към "Тази събота и неделя"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).