ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Романтична тръпка за представителите на една зодия днес!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 16.03.2020Коментари (0)11551
©
Овен

Ще създавате настроение около себе си, имате причини да сте доволни. Делата ви ще се развиват според очакванията и вложената енергия. Някои от вас ще създават контакти и поставят начало на бъдещи финансови взаимоотношения. Не пренебрегвайте себе си. Вълнуваща среща с човек, който силно ви привлича.

Телец

Служебни задачи и бизнес проблеми ще ви наложат да търсите по-добри решения. Денят ви ще е изпъстрен с емоции, кои добри, кои не толкова вълнуващи. Водени от вътрешното си усещане за нещата ще действате категорично по отношение на въпрос, касаещ вас и останалите. Не пренебрегвайте близките си.

Близнаци

В отлично настроение сте и отношенията ви с околните са прекрасни. От вас струи светлина и благоразположение, а присъствието ви внася спокойствие. Ако имате недоразумения с ваши близки, днес е моментът да ги изгладите.

Рак



Дава ви се възможност да се изявите в области, където сте компетентни и можете да изпъкнете. Не позволявайте на мнителността да ви владее, това ще съсипе нервите ви. Имате шанса да стигнете до човек, който отдавна ви привлича. Бъдете добронамерени дори към онези, които ви дразнят и ще обърнете нещата в своя полза.

Лъв

Покажете решимостта си да взимате правилните решения в подходящия момент и няма да съжалявате. Ще приключите свой проект, от който ще получите освен слава и финансова удовлетвореност. Няма да липсват провокации, тласкащи ви в друга посока от тази, която следвате. Гледайте позитивно и не се отказвайте от намеренията си.

Дева

Днес ще бъде добър ден за вас, особено по отношение на личния ви живот. Приятната новина, която ще чуете, ще ви накара да летите от радост. Очакват ви хармонични отношение с вашия любим човек. Пожелайте си тези хубави моменти да не ви напускат никога. Работата ще ви се стори досадна, но ще се справяте без усилия.

Везни

Ще задържите постигнатото и не без помощта на близките ви ще продължите да се развивате. Пазете се от конфликти, особено с интимния си партньор. Личните ви отношения влияят на поведението ви и често изпадате в крайности. Романтична тръпка ще владее дамите и ще ги кара да се чувстват харесвани и желани.

Скорпион

Ще работите по приключването на свой проект, което ви изпълва с добри очаквания. Ще се радвате не само на финансовите придобивки, които предстоят, но и на професионалните си достижения. Други ще засилят контактите си с банкови институции в търсене на своето жилище. Някой ще се погрижи за доброто ви настроение вечерта



Стрелец

Много вероятно е да бъдете повече заети. Деловите ви ангажименти ще ви застигнат днес, но едва ли ще съжалявате. Прогнозите ви се сбъдват, а предварителните мерки, които сте взели ви носят успех. Стремежът към положителни резултати не трябва да е самоцелен. Не се поддавайте и на провокации.

Козирог

Налага се да изясните отношенията си с ваш близък преди конфликтът ви да се е задълбочил непоправимо. Имате много основания да сте недоволни от него, но въпреки това ще се почувствате много по-добре ако направите компромис. Привлекателна за вас личност занимава мислите ви. Съвсем скоро ще се радвате на желаната близост.

Водолей

Налага се да изясните отношенията си с ваш близък преди конфликтът ви да се е задълбочил непоправимо. Имате много основания да сте недоволни от него, но въпреки това ще се почувствате много по-добре ако направите компромис. Привлекателна за вас личност занимава мислите ви. Съвсем скоро ще се радвате на желаната близост.

Риби

Търпеливи сте към нещата, които определяте като деликатни и това ви помага да изградите пълноценна връзка, сделка или каквото искате. Те ви осигуряват предимства, повишавайки интереса на много хора към вас. Но и в същото време позволяват на други да се възползват от доброто ви поведение, което може да ви нарани.

Източник: dir.bg



Още по темата: общо новини по темата: 603
18.04.2024 »
17.04.2024 »
07.04.2024 »
06.04.2024 »
04.04.2024 »
31.03.2024 »
предишна страница [ 1/101 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: