Риана лудна по 19-годишен пловдивчанин, следва го в социалните мрежи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:27 / 16.10.2015
16528
Как 19-годишен пловдивчанин бе последван от Риана в социалните мрежи? Любомир Дочев рисува световни знаменитости върху картонени чаши за кафе. 

Момчето пуска рисунките си в социалните мрежи, а музикалната звезда случайно попада на интересната му идея, която я впечатлява. 

Разбира се, Риана е на някои от рисунките на Любо, което вероятно я кара да започне да го следва в "Инстаграм".

Любомир е роден на 3 ноември в Пловдив и от малък се увлича по рисуването. Той разказа, че преди време решава да развихри въображението си и започва да рисува световни знаменитости върху картонени чаши за кафе.

След като публикува няколко снимки в социалните мрежи, те са харесани от личните профили на световните звезди, които изобразяват.<br />
Топмоделът Кара Делевин също е харесала своя образ, пресъздаден от Любомир, който в профила си във Фейсбук е написал, че рисува от съвсем малък, опитва се да намери себе си без помощта на учители и каквито и да било уроци.

Любомир сподели, че това, че е забелязан от световноизвестните звезди, го прави щастлив и го мотивира да продължава да се занимава с рисуване.


Виж коментарите (2)
Още новини от Любопитни новини:
Михаела и Венци спечелиха "Един за друг"
Ергенът се изложи много в ефира на bTV
Легендарна тв водеща: "Шок и ужас" бе най-трудната ситуация в кар...
Пазаруването на евтини стоки от "Тему" и други китайски сайтове к...
Известни Тик Токъри станаха родители за втори път
Пестим ли гориво, ако изключим климатика на колата?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).