"Респект" извадиха скандален клип, сниман в Пловдив и Торонто

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:50 / 01.06.2011
2940
Скандално парче, в дует с канадски убиец, извадиха пловдивските рапъри Цветан Николаев и Крум Стефанов от "Респект", навръх 11-тия рожден ден на групата.

Вече е готов и видеоклипът към песента "Internationally Known", в който се появява канадският пандизчия Beast aka Hank McCoy от група "Suspect".
Преди близо две години, рапърът от Торонто заклал музикалния си партньор за пари, вследствие на което е осъден да прекара на топло до 20 лета.
"Явно сме уцелили момента, защото участието му в парчето стана преди убийството. Протакането на делото и чакането на присъдата обаче, забави снимките по видеоклипа. В крайна сметка решихме да включим кадри от негови концерти, тъй като човекът дълго ще пази килията", обясни Цецо Николаев.

Освен килъра, в "Internationally Known" могат да се видят хип-хоп звездите J. Rome, DigiDice, Dylan Deegs, както и дузина сексапилни нашенски и филипински мадами.

Видеото е заснето паралелно в Пловдив и Торонто, и е едва първият от поредицата проекти с известни рапъри.

"Internationally Known" излезе на бял свят броени дни, преди големия концерт на "Респект" в пловдивската зала "Олимпиада" тази събота.
Освен филибелиите-рожденици, на сцената ще излязат Дичо, Лейди Би, Веси Бонева, Боряна Бонева-Буба и Richard Mantarliev Band.

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Много драматичен обрат с участник в "Стани богат", стигнал до 10 ...
Ивет Лалова: Не бих те заменила за целия свят
Един от най-мащабните конкурси започва след броени дни
Почина велик музикант
Автомобилът ви е "спрял да дърпа"? Какви са причините
Той е банкер от "Уолстрийт", български зет и влезе в надпреварата...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).