Познайте колко операции на носа има гаджето на Башар Рахал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
14:24 / 18.02.2022
13732
Актрисата Райна Караянева, която участва във филма "Завръщане 2" гостува в рубриката на Зейнеб Маджурова в "Тази сутрин". Гаджето на Башар Рахал говори за премиерата на филма, която се състоя снощи.

Ники и Башар са обикаляли от зала на зала, за да следят реакциите на хората. Те са като малки деца на изпит", разказва тя и добавя, че във филма участват много красиви дами. 

"По премиерите виждах как децата изпадат в дива истерия като видят Диляна Попова или Евелин Костова. Но дори и най-известните актриси и модели са хора. И те стават с пъпки", призна тя.

Райна Караянева сподели, че именно желанието за повече красота я подтиква още на 17 години да направи първата си операция на носа и без притеснение признава, че има вече 12 операции.  

"Не ме слушаше главата на тийнейджърска възраст. На 17 години отидох на летен лагер и се върнах с операция на носа. Това е нещо, за което съжалявам и до днес. Оттам се отключиха други здравословни проблеми", заяви актрисата.

Тя бе максимално откровена, за да признае, че е имало момент, в който тези операции са резонирали в сериозни поражения, но към момента всичко е добре.  

"Не трябва да се тръгва по този път, докато човек не е развит добре лицево-челюстно. Колкото повече се изчака, толкова по-добре. Не съм против тези интервенции, но има много хора, които губят чара си, когато направят нещо такова", казва Райна Караянева. 

Двамата с Башар Рахал си партнират както на сцената, така и в живота. Най- приятно им е , когато са в чужбина. Влюбените се отпускат зад граница, защото не мислят за работа. Последното им пътуване е било в Египет.

Виж коментарите (2)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Любопитни новини:
Дядо Иван Звездев сади русенски благи домати
Той е легенда, бивш треньор на Гришо, съпруг на звезда и бивше га...
Коя е майката и коя е дъщерята?
Носителка на "Оскар" и "Грами" призна сексуалната си ориентация
Арестуваха Жерар Депардийо
Орлин Павлов: Разбих врата, защото се заключих сам точно преди да...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).