ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Поли Генова не се класира на финала на "Евровизия", но спечели публиката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:02 / 13.05.2011Коментари (56)7819
© Impact Press Group
Поли Генова не успя да класира България за финала на "Евровизия" в Дюселдорф. Българската песен "На инат" на Поли Генова остана извън класиранeтo за съботния финал на "Евровизия" в Дюселдорф. След снощната надпревара напред продължават Естония, Румъния, Молдова, Ирландия, Босна и Херцеговина, Дания, Австрия, Украйна, Словения, Швеция.

Въпреки че не се класираха, Поли и нейният екип показаха невероятен дух. Тя заяви, че това е гласът на Европа и той трябва да се чуе. Българската песен "На инат" вече е поканена на много концерти по света. Имаше сълзи в нашия щаб, но те бяха от радост, въпреки класирането. "Промени се артистът в мен. Искам вече по-високи върхове". Това каза Поли Генова и пожела повече кураж и смелост на българските участници, които догодина ще бъдат на нейното място, за да представят страната ни на "Евровизия".

За страната ни това беше седми опит в международния конкурс. Единствените изпълнители, достигали до края му са Елица Тодорова и Стоян Янкулов-Стунджи, които през 2007 година ни класираха на пето място с песента "Вода".

Заключителната част на "Евровизия", в която ще се включат 25 държави, e в събота. Тогава освен вече познатите 20 песни, избрани от полуфиналите, зрителите на конкурса за първи път ще чуят и тези на Франция, Италия, Великобритания, Испания и Германия. Още от сега за победител е сочен представителят на Франция - 21-годишният тенор Амори Васили.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 16.10.2011 г.
0
 
 
Mnogo dobre se prestavi no i Dani Milev owe po dobre we da badai.
+2
 
 
Убедих се, че т.нар. Европа не се интересува от истинско музикално изкуство, след като залита по циркаджийство, каквото ни поднесоха молдовските власи и португалците, пък и още някои други. Европа иска нещо различно! Ето защо аз предлагам догодина да изпратим на Евровизията една наша циркова трупа, която да шашне европейците с акробатика, клоунада и дресура на лъвове и тигри. Публиката ще тихне трепетно, гледайки изпълненията на трапеца, ще се пука от смях, гледайки номерата на клоуните, ще трепери от страх, гледайки кръвожадните тигри и лъвове, а ако някой от тигрите бъде възседнат от дибидюс гола дресьорка, първото място ни е "в кърпа вързано". Музиката, текстът и изпълнението няма да имат никакво значение, достатъчно ще бъде само едно барабанене и откъслечни вопли от рода на "о, йеее", "уау", "оле!", "але!"", "ай, ай, ай!" и др. подобни, разбираеми за всеки европеец от Лондон до Истанбул, от Мадрид до Москва, от Стокхолм до Атина и от Париж до София.
+3
 
 
според мен песента и изпълнението на Поли Генова бяха едни от най добрите...песента ни не беше допусната по напред защото е потенциален победител...а дали е остригана като овца или облечена с чаршафи няма значение важно е че покажа че може да пее и то добре .... тези които пишат отрицателни коментари и плюят явно са гледали представянето само на Поли а не целия конкурс защото определено щяха да са на мнение че нащо изпълнение беше едно от най добрите (мое мнение)
-2
 
 
Европа няма как да ни обича, като на всяка Евровизия, вместо да представяме музикален талант както си му е реда, ние им навираме в носа българщината си, все едно някой я оспорва.
-2
 
 
Вижте песента на Швеция например. Може жанрът да не ви харесва, но е 1000 пъти по-сериозен участник, по-сериозна продукция. Просто песен със класа на западен изпълнител. Шведите на шведски ли пяха? Не. Щото никой не разбира шведски. Никой не разбира и български. Даже македонеца е по-умен! Пя на руски! 50% говорят руски. Или поне разбират. Как нашата песен да докосне публиката, като никой не я разбира?? А за "Вода" - това е ИНСТРУМЕНТАЛ!! Мислите ли, че Европа гласува за "Море, конче язди, Митре ле, ий" ??? Що за текст? Добре че не го разбират, иначе и до там нямаше да я докара.
-2
 
 
ей това е песен победител ... какво и да говорите това е ...
-1
 
 
с тая боза как очаквате че ще се класираме не ми е ясно .... are da земат малко тия композитори да се стегнат и да напишат нещо по-смислено
+2
 
 
За английския - не знам ("Вода" стига много напред в класацията, според мен, защото беше автентична българска песен), но много интеграция и демократизация липсва на конкурса. Но мисля, че би било много по-интересно, ако всяка държава излиза с нещо традиционно. Тогава по- би се усетил вкусът на европееца.
-2
 
 
Ми не, не очаквах да спечелим, защото представянето беше донякъде слабо, но пък не пя фалшиво! Пък и защото никой не гласува за някаква си държавица, дето праща мистър Праз. Ако сме имали някога шанс, то "Вода" беше такъв и пак заради малко гласове не успя. А смятам, че има нагласяване, защото как пък не се повтори държава два, три поредни пъти да спечели?! ;) А и е нормално да се опитват да дават шанс на всяка страна, просто гледат коя повече мърда... Ние не мърдаме, защото песента е отработено банална, облеклото и татуировките говорят за псевдо-бутафорен стил, прическата вече спрях да коментирам - направо ме гръмна с грозотата си и се срамувах!
+2
 
 
@Evgeniya - просто има много хора без музикален вкус, но с GSM-и =)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: