Откриха обновената галерия на художника Анастас Константинов в Стария град

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:51 / 30.04.2011
2140
Кметът на Пловдив Славчо Атанасов присъства снощи на откриването на обновената галерия на художника Анастас Константинов в Стария град. Сред гостите на известния автор бяха негови дългогодишни колекционери от Гърция и Америка.

Отварям галерията, която ще работи през седмицата и всеки може да влезе и да разгледа, разказа намеренията си Анастас Константинов. Изложил съм много нови неща, особено от "жълтия" и оптимистичен период, в който сега се намирам, разказа художникът на кмета Славчо Атанасов.

Галерията е уникална, радвам се, че това място в сърцето на Стария град ще продължава да съхранява и показва културния дух на Пловдив, с който всички се гордеем. Приемете моята признателност като кмет за това, че творчеството Ви представя града ни в най-елитните колекции и музеи на модерното изкуство по света, каза в приветствието си Славчо Атанасов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Любопитни новини:
Зрители: Подигравка, това не е мъж!
Търсят най-красивите очи!
Най-лошият кошмар за финалистките в "Ергенът" се сбъдна! Няма поб...
Чоткин отвя всички в Hell’s Kitchen и грабна голямата награда от ...
Поредната магнитна буря удари Земята
Джакпотът от тотото падна, вижте от кой град е късметлията


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).